O tânără fără pregătire medicală a efectuat operații estetice pe cel puțin 20 de femei din Constanța și București

O tânără din București ar fi făcut diverse intervenții de chirurgie estetică, deși nu are pregătire, victime fiind cel puțin 20 de femei, potrivit Poliției Capitalei.

Polițiștii spun că tânăra din București a exercitat ilegal profesia de medic din 16 august 2022 și până în prezent.

„Fără a deține un titlu oficial de calificare în medicină, ar fi exercitat profesia de medic pe teritoriul țării noastre, prin efectuarea, în mod repetat, de intervenții chirurgicale estetice minim invazive, în alte condiții decât cele legale. (…) ar fi desfășurat acte specifice profesiei de medic plastician/estetician sau dermatolog, pentru cel puțin 20 de femei, constând în injectări cu acid hialuronic, precum și alte proceduri, la un sediu fără autorizație sanitară de funcționare din Capitală, cât și la un sediu din județul Constanța”, spune Poliția Capitalei.

În urma serviciilor prestate, tânăra din București a obținut venituri de aproape 20.000 de lei.

Ea a fost ridicată și dusă la audieri, iar cercetările continuă sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, pentru infracțiunile de exercitare fără drept a unei profesii sau activități și înșelăciune.

Tânăra din București are peste 3.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde își promova diferitele servicii pe care le oferea în mod ilegal, ultima postare de pe cont fiind făcută chiar marți. 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce înseamnă aderarea României la spațiul maritim Schengen

mie mart. 27 , 2024
Pe 27 martie 2024, în Constanța a avut loc ședința lunară a Colegiului Prefectural. Ordinea de zi a cuprins informarea privind modul de aplicare integrală a dispozițiilor acquis-ului Schengen în România, prin eliminarea controalelor asupra persoanelor la frontierele maritime interne cu celelalte state membre Schengen. „Începând cu data de 31 […]

V-ar putea interesa și: