O tânără mamă și polițistă se luptă cu cancerul. Cum o putem ajuta

Mădălina Cojocariu lucrează în cadrul I.P.J.Constanța, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, având gradul de subinspector. 

La doar 31 de ani, lumea Mădălinei s-a prăbușit. Odată cu venirea pe lume a copilului ei, a venit și un diagnostic crunt: cancer la colon și metastaze la ficat. De mai bine de un an se luptă din răsputeri cu boala. O boală care nu îi permite să fie mamă, așa cum ar trebui, pentru băiețelul ei. 

Mădălina a urmat un tratament de urgență în Turcia, însă din motive financiare, a revenit în România, iar rezultatele nu au fost încurajatoare. A încercat un nou tratament în Germania, însă cancerul a evoluat și s-a extins la plămâni, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Singurul tratament pe care Mădălina l-ar mai putea încerca acum este imunoterapia, care însă costă 7.000 de euro pe lună și nu este decontat de Casa de Asigurări de Sănătate.

Cei care doresc să contribuie la achitarea tratamentului Mădălinei pot face donații în contul:

Titular : MADALINA COJOCARIU
IBAN : RO05RZBR0000060007194308
Moneda: RON
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod Swift: RZBRROBU


Titular: MADALINA COJOCARIU
IBAN: RO44RZBR0000060015264879
Moneda: EUR
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod Swift: RZBRROBU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Cum se construiește un cartier nou în Ovidiu. Primarul s-a opus blocurilor turn pe malul lacului

mar dec. 3 , 2019
Există un primar din județul Constanța care, contrar obiceiului din alte locuri, s-a opus construirii de blocuri turn pe malul lacului. Au exista investitori care au dorit să ridice blocuri de 10 sau chiar 12 etaje pe malul lacului Siutghiol. Proiectul le-a fost respins de trei ori. Primarul și consilierii […]
lake residence

V-ar putea interesa și: