O Tesla a scăpat de sub control și a omorât doi oameni VIDEO

tesla

Doi oameni și-au pierdut viața și trei au fost rănite după ce o Tesla a scăpat de sub control în China.

Tragedia s-a produs pe 5 noiembrie în provincia Guangdong. Mașina a ucis un motociclist și o fată de liceu, a informat Jimu News, care a postat un videoclip cu o mașină care conducea cu viteză mare, ciocnindu-se de alte vehicule și de un biciclist.

„Poliția caută în prezent o agenție de evaluare terță pentru a identifica adevărul din spatele acestui accident și vom oferi în mod activ orice asistență necesară”, a declarat producătorul de vehicule electrice al lui Elon Musk pentru Reuters într-un mesaj duminică, avertizând împotriva „zvonurilor” credibile.

Jimu News a citat poliția rutieră spunând că cauza incidentului din orașul Chaozhou nu a fost identificată și un membru al familiei șoferului care a spus că bărbatul de 55 de ani a avut probleme cu pedala de frână când era pe cale să oprească în față.

Tesla a spus că videoclipul arată că luminile de frână ale mașinii nu erau aprinse atunci când mașina mergea cu viteză și că datele sale arată șoferul nu ar fi încercat să frâneze.

Tesla s-a mai confruntat cu acuzații de defecțiune a frânelor în China.

Recomandări:

Tesla a construit o stație supercharger în Constanța pentru mașini diesel

Orașul în care se face taxi cu Tesla

Sursa: Reuters

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Un tânăr de numai 18 a murit în urma unui scandal stupid

Sun Nov 13 , 2022
Un tânăr de doar 18 ani şi-a piedut viaţa azi noapte în urma unui scandal ce a izbucnit într-un club din localitatea Murfatlar. Doi tineri s-au luat la bătaie din cauza unei fete. Tânărul de 18 ani a primit o lovitură puternică în zona capului, fiind solicitată intervenţia Ambulanţei. Din […]