O zonă din Constanța, fără apă caldă și căldură timp de 11 ore

Termoficare Constanța SRL a anunțat că, având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data  de 30.11.2022, ora 8:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctele termice 119, 214.

Zona afectată de această oprire: Tomis III.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.

„Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore.”, spun cei de la Termoficare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Firme din Turcia și Ucraina vor să construiască o parte din autostrada Sibiu - Făgăraș

Wed Nov 30 , 2022
CNAIR a anunțat că au fost depuse 6 oferte pentru construcția tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu – Făgăraș (16,26 km). Tronsonul a cărei construcție are o valoare estimată de 1,16 miliarde de lei, fără TVA se va desfășura între localitățile Sâmbăta de Sus ( DJ 105B)- Municipiul Fagăraș și Drumul […]

V-ar putea interesa și: