O zonă din Constanța rămâne fără apă caldă și căldură a patra oară în ultimele zece zile

O zonă din Constanța rămâne și astăzi fără apă caldă și căldură. Este pentru a patra oară în ultimele zece zile când se întâmplă acest lucru.

Termoficare SRL spune că măsura a fost luată în vedere demarării lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1.

Astfel, începând cu data  de 24.11.2022, ora 8:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctul termic 55.

Zona afectată de această oprire este Dacia.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctul termic menționat nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.

La acest punct termic nu s-a furnizat energie nici pe 11 noiembrie, nici pe 16 noiembrie, nici pe 17 noiembrie, Termoficare SRL invocând aceleași motive: lucrările de modernizare.

„Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore.”, spun cei de la Termoficare.

Nici zona Tomis Nord nu are azi apă caldă și căldură, dar din cauza unei avarii.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cătălin Moroșanu le-a vorbit elevilor din Ovidiu despre bullying și prevenția împotriva consumului de droguri

Thu Nov 24 , 2022
Cătălin Moroșanu cel mai iubit sportiv al luptelor de contact din România, a fost prezent în Ovidiu pe 23 noiembrie 2022, la invitația primarului George Scupra. Acesta a ținut un seminar pe teme sociale (bullying și prevenția împotriva consumului de droguri) în fața a peste 400 de elevi din Ovidiu […]