Oamenii angajați de Primăria Constanța pentru a găsi soluții pentru transportul public în Zona Metropolitană sunt specialiști în tehnicile de vindecare cu ajutorul energiei

Oamenii angajați de Primăria Constanța pentru a găsi soluții pentru transportul public în Zona Metropolitană sunt specialiști în vindecarea sufletului de frică și suferință
Primarul Vergil Chițac și Răzvan Novaseliv le vorbesc primarilor despre transportul în comun. Foto: Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat, joi, că derulează, în această perioadă un studiu privind oportunitatea constituirii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară cu rol în exercitarea atribuțiilor legale în domeniul serviciilor de transport public local la nivelul Zonei Metropolitane Constanța.

Astăzi, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, s-a întâlnit cu reprezentanți ai orașelor și comunelor care fac parte din Zona Metropolitană Constanța.

„Asociația de Dezvoltare Intercomunitară nu se poate înființa fără acest studiu. Este o etapă peste care nu putem sări. Abia după ce stabilim oportunitatea, putem face o proiecție. Standardele se vor ridica, nu vor mai exista discrepanțe între transportul local și cel județean. Trebuie să dezvoltăm un transport exemplar, astfel încât să încurajăm oamenii să folosească transportul în comun.”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

„Scopul întâlnirii de astăzi, la care a participat și directorul firmei care elaborează studiul de fundamentare a oportunității înființării asociației, a fost colectarea preliminară de informații, discutarea și dezbaterea pe marginea aspectelor de interes și a obiectivelor în constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară.”, a spus primăria.

O parte din primarii care s-au întâlnit cu Vergil Chițac și Răzvan Novaseliv

Firma cu pricina este Certrans Level SRL, cu sediul într-un apartament din sectorul 3 din București. Director general este un anume Răzvan Novaseliv. Valoarea contractului este de aproximativ 75.000 lei fără TVA. Studiul trebuie elaborat într-un interval de trei luni de zile de la semnarea contractului și emiterea ordinului de începere a prestării serviciilor.

„Studiul acesta va fi o oglindă perfectă a problemelor cu care se confruntă UAT-urile în privința transportului și cum s-ar putea ca această asociație de dezvoltare să fie rentabilă și aplicabilă”.

Certrans Level este administrată de Ana-Brînduşa Cocu și de Răzvan Novaseliv. Cei doi sunt și asociați. Au absolvit și un curs de 40 de ore pentru ocupația „consilier pentru dezvoltare personală”, organizat de Asociația CCDU-Phoenix, dar și de alte diverse cursuri de pregătire în acest domeniu.

Răzvan Novaseliv este și un specialist în Deepak Chopra, care înseamnă „vindecarea sufletului de frică și suferință”, la fel ca și Cocu Brîndușa. Numele și numerele de telefon ale celor doi apar pe un site numit „Connect Therapy”. Nu e vorba de conectarea localităților prin transportul în comun, ci de mai multe tipuri de terapii: florare, cu lumină, Shamballa MDH, mai multe tipuri de reiki, johrei. Aceasta din urmă este – aflăm de pe site – „o terapie japoneză care a fost dezvoltată la începutul secolului XX de către maestrul spiritual Mokichi Okada, fondatorul Bisericii Mântuirii Lumii. Este un sistem de vindecare spirituală care ajută la eliminarea toxinelor din corp prin aplicarea Energiei Divine.”

Site-ul este plin de învățături. Aflăm de aici că „este foarte important de știut că fiecare celulă a corpului crește, suferă, primește un impuls de viață sau de moarte la fiecare gând care ne trece prin minte.”

Tot cei doi afirmă că: „Spre deosebire de medicina convențională, tehnicile de vindecare cu ajutorul energiei sunt concepute pentru a  vindeca structurile mai profunde ale  organismului. Pentru cele mai bune rezultate, este indicat sa fie combinate tehnicile de vindecare împreună cu medicina holistică. Vindecându-ți organismul la nivel energetic, nu doar la nivel fizic, iți vei vindeca nu numai organismul, dar și sufletul și mintea.”

De asemenea, site-ul ne învață și care este scopul vieții.

„Fericirea, însoțită de detașare este țelul spiritual al vieții. Pe calea vindecării, vei trăi momente din ambele, și vor exista momente în care, nici una nu este posibilă. Egoul își va striga revendicările, și apoi va trebui să ai grijă de Eu, mie, al meu. Era firesc să fie așa, cea mai mică sferă a ființei tale, locul egoului, și al nevoilor sale, este la fel de sfânt ca și stelele mai largi.”

Recomandare: Ce este fericirea?

Contractul acesta cu primăria și l-au dori trei firme. Cea mai mare dintre ele adusese ca terț pe Ernst & Young SRL România, o firmă de consultană cu cifră de afacei de peste 139 milioane lei în 2020 și cu 110 angajați.

Certrans Level SRL a mai realizat un studiu de oportunitate în vederea stabilirii modalității de gestiune a transportului public local în municipiul Constanța. A folosit mai multe surse pentru informare, printre care și un site care nu a mai postat nimic nou din 2017, https://constantasimplicity.wordpress.com. De acolo a luat harta cu cartierele din Constanța.

Dincolo de aceste chestiuni terapeutice, afacerea Certrans Level SRL merge bine în domeniul de activitate raportat la Registrul Comerțului: „activităţi de testare şi analize tehnice”. Potrivit www.confidas.ro, pentru anul financiar 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 1.599.717 lei, un profit de 754.789 lei și cinci angajați. Firma a încheiat 51 contracte de achiziții publice in valoare totală de 3.117.481,28 RON. Așadar, specialitatea lor în tehnici reiki, de pildă, nu șterge și nu intră în contradicție cu capacitatea de a conduce o firmă sau de a realizat analize tehnice potrivite beneficiarilor.

Recomandare: Ucrainenii pot folosi gratuit mijloacele de transport în comun din Constanța. Pentru constănțeni, biletul s-a scumpit

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mircea Geoană: „Nu există risc de război în România”

Wed Mar 16 , 2022
Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, i-a asigurat pe români că nu au de ce să-şi facă griji în privinţa extinderii conflictului, subliniind că nu există risc de război în România. NATO nu anticipează riscuri la adresa securităţii statelor aliate, în condiţiile în care peste 75% din forţele ruse […]
Mircea Geoană. Sursă foto: Facebook