Ofertă Solid House: loc de joacă pentru copii, discount pentru părinți

Solid Hosue a finalizat lucrările la locul de joacă aferent complexului imobiliar de pe strada Corbului din municipiul Constanța.

Aici vei descoperi un loc plin de verdeață și culoare, amenajat într-un mod practic și util pentru desfășurarea diferitelor activități în aer liber.

Compania vine cu o surpriză și pentru părinți. În luna aprilie oferă o reducere de 3.000 de euro la achiziția unui apartament în oricare din ansamblurile construite.

Oferta este valabilă dacă se achită un avans minim de 40% din valoarea contractului de vânzare-cumpărare. Toate detaliile le puteți găsi dacă dați click AICI.

Ofertă Solid House: parc pentru copii, discount pentru părinți

Dacă sunteți interesați de o achiziție în blocurile construite pe strada Corbului, puteți să programați o vizionare pe https://solidhouse.ro/ sau să mergeți direct la biroul de vânzări din strada Corbului nr. 3, pentru a alege apartamentul potrivit dvs!

Tel: 0736 888 999

Email: sales@solidhouse.ro


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria caută casier/încasator pentru parcarea de la Spitalul Județean Constanța

mar apr. 12 , 2022
Primăria Cosntanța a anunțat că SC Confort Urban S.R.L., societatea aflată în subordinea Consiliului Municipal Constanța, anunţă selecţie de dosare, în vederea participarii la examen/concurs pentru ocuparea postului de casier/ încasator Serviciul parcări – Parcare verde.Candidaţii pentru postul de casier/încasator trebuie să îndeplinească următoarele condiții: ·         Să fie absolvenți de […]

V-ar putea interesa și: