OFICIAL. Cum s-au împărțit mandatele în Consiliul Local Costinești

Jeanu Dorin Dumitru
Jeanu Dumitru, noul primar al Costineștiului

Biroul Electoral Central a publicat repartiția mandatelor de consilier în viitorul Consiliul Local Costinești. Noua structură va cuprinde cinci partide.

Iată câte mandate a obținut fiecare:

  • Partidul Mișcarea Populară – 5 mandate
  • Partidul Național Liberal – 4 mandate
  • Partidul Social Democrat – 2 mandate
  • Partidul Republican din România – 1 mandat
  • Partidul Pro România – 1 mandat

Primar va fi Jeanu Dumitru, care a câștigat fără emoții, cu 729 de voturi, adică mai mult decât au avut, împreună, toți cei 5 contracandidați!Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța Restart organizează o nouă acțiune de plantare

mar sept. 29 , 2020
ConstantaRestart organizează o nouă acțiune de plantare, în data de 7 noiembrie 2020. „Deja ne cunoașteți, ne știți idealurile și ce ne motivează. Continuăm pe drumul nostru. Vom planta: mesteceni, tei, prunus nigra, brazi argintii și 20 de chiparoși. Această acțiune o dedic prietenului nostru Chemal Taner. Plecăm din viață, […]
Constanța Restart

V-ar putea interesa și: