Oil Terminal își majorează capitalul social cu 155 milioane lei

oil terminal

Operatorul portuar Oil Terminal (OIL), controlat majoritar de statul român, a anunțat pe piaţa de capital că Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat prospectul în vederea majorării capitalului social al grupului. 

Operaţiunea urmează să se deruleze între 21 ianuarie şi 8 martie 2023, obiectul ofertei constând în circa 1,55 miliarde de acţiuni, cu un preţ de subscriere de 0,1 lei pe unitate.  

Astfel, majorarea ar ajunge la o valoare maximă de 155 milioane de lei. Oferta va fi intermediată de societatea de brokeraj Prime Transaction, potrivit unui document publicat la BVB. Spre finele şedinţei de tranzacţionare de vineri, acţiunile OIL pierdeau 6%, pe un rulaj de 185.000 de lei. Evoluţia din ultimele 12 luni este de plus 13%, pe fondul unor tranzacţii de 3,4 milioane de lei. 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Petromidia își va reduce capacitatea de producție timp de aproximativ zece zile

lun ian. 23 , 2023
Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), va efectua, în următoarea perioadă, o serie de operațiuni tehnologice programate, în vederea susținerii activității operaționale corespunzătoare a rafinăriei Petromidia. Astfel, timp de aproximativ 10 zile, cea mai mare unitate de profil din țară își va reduce capacitatea de producție, pentru […]
Rafinaria-Petromidia

V-ar putea interesa și: