Oile au murit, afacerile merg înainte. O navă de 55 de ani a venit să încarce animale vii în Portul Midia

Cargoul Sea Star Livestock, construit în 1964, a ajuns în portul Midia să încarce animale vii

Chiar dacă un vapor s-a scufundat, fără să fie cunoscută, oficial, cauza, și peste 14.000 de oi au murit la bord, afacerile merg înainte.

Astăzi, două nave au intrat la încărcare în portul Midia, acolo unde a avut lot accidentul naval. Au putut intra pentru că șenalul navigabil nu este afectat.

„Șenalul navigabil este blocat parțial, dar în prezent, în condiții meteo normale, nu sunt probleme majore pentru a restricționa manevrele.”, spunea, acum două zile, Daniela Șerban, directorul general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța.

Chiar din data 24 noiembrie 2019, două nave au avut operațiuni de intrare și ieșire în/din Midia, respectiv cargoul Harmony Livestock (1.696 tdw) a părăsit portul, iar nava tanc Providence (6.450 tdw) a intrat în port.

Atunci, CNAPMC anunța că în următoarele zile sunt avizate 12 nave pentru a sosi în Midia.

Astăzi, 27 noiembrie, au intrat la încărcare Julia L.S., un cargo sub pavilion Tanzania care transportă animale vii, dar și Sea Star Livestock, o navă sub pavilion Togo care, după cum îi spune și numele, transportă tot animale vii. Prima navă este construită în anul 1980, în timp ce a doua a ieșit din șantier în anul 1964, deci acum 55 de ani! interesant, aceasta din urmă a intrat în apele românești în urmă cu mai bine de 24 de ore, s-a apropiat de portul Midia, dar a făcut cale întoarsă. Ieri seară era în Bulgaria, în apropiere de Kaliakra. Acum a ajuns la Midia.

Sursă foto: vesselfinder.comPuteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosare penale pentru cinci șoferi care conduceau sub influența alcoolului

mie nov. 27 , 2019
Polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale pentru cinci șoferi care conduceau sub influența alcoolului. Astfel, la data de 25 noiembrie, în jurul orei 23.15, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, au identificat un bărbat, de 25 de ani, în timp ce […]

V-ar putea interesa și: