Olandezii de la șantierul naval Damen din Mangalia au propus o majorare salarială de 265 de lei brut

Olandezii de la șantierul naval Damen din Mangalia au propus o majorare salarială de 265 de lei brut, după mai bine de o săptămână de proteste ale sindicaliștilor.

Liderului Sindicatului Navalistul Liber, Laurențiu Gobeajă, a declarat că reprezentanții societății DSMa i-au comunicat telefonic ca administrația va accepta propunerea SLN de majorare salarială cu 265 lei de la 1 ianuarie 2023 salariilor de baza din grila de salarizare.

„Ni s-a comunicat ca vor anula decizia de acordare unilaterala a majorării de 100 lei brut a compensației pentru utilități acordata sub forma de bonus in valoare de 225 lei brut pentru perioada iernii, având în vedere acest acord, urmând ca în perioada imediat următoare sa ne transmită propunerile de modificare a CCM în corelație cu noile modificări legislative (codul muncii si legea dialogului social etc).”, a precizat acesta.

Membrii sindicatului nu au decis încă dacă vor continua sau nu protestele.

V-ar putea interesa și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prometeu'22 – un spectacol de teatru unic, pe care nu trebuie să îl ratați. Vor fi numai două reprezentanții în Constanța VIDEO

lun ian. 16 , 2023
Constanța ne-a obișnuit în ultima vreme cu evenimente culturale de calitate. Începutul de an nu face excepție. Pe 26 și 27 ianuarie veți avea posibilitatea să vedeți unul dintre cele mai provocatoare și inovative spectacole de teatru din ultimii ani: Prometeu’22. Este coproducție a trei instituții: Teatrul Maghiar de Stat Cluj, […]

V-ar putea interesa și: