OMD Mamaia Constanța caută manager pentru destinația turistică

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a început încă de anul trecut demersurile pentru dezvoltarea unei ample strategii de promovare, care va fi implementată pe tot parcursul anului 2024.

„Misiunea organizației noastre de a scoate la concurs un astfel de post pentru destinația Mamaia Constanța, vine cu o responsabilitate ridicată. Întreaga zonă turistică va fi prezentată în toată splendoarea ei, cu tot ce are mai bun de oferit vizitatorilor. Ne-am angajat încă de anul trecut să avem o echipă complexă, alături de care să îndeplinim cât mai bine misiunea organizației, prin valori bine definite. Am completat echipa cu un specialist în comunicare anul trecut, anul acesta ni s-a alăturat încă un membru în postul de specialist marketing. Alături de noul manager de destinație, vom găsi cele mai bune soluții pentru stațiunea Mamaia și pentru orașul Constanța. Îi invităm pe cei cu experiență în managementul turistic, să se înscrie în concurs!, a precizat George Măndilă – Președinte Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța.

Decizia organizației de recrutare de personal pentru postul de Manager de Destinație vine ca răspuns la nevoia organizației de a gestiona un volum crescut de activități și evenimente planificate pentru anul 2024. Pentru conținutul dosarului de concurs și calendarul concursului, cei care îndeplinesc criteriile de înscriere, pot da download documentelor necesare înscrierii, de aici: https://we.tl/t-uLupj31dSf

Prin angajarea unui manager cu experiență în turism, destinația Mamaia-Constanța își propune să atingă excelența atât în gestionarea campaniilor de promovare, cât și în relațiile cu partenerii externi internaționali, dar și cu cei din plan național.

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a fost înființată printr-o asociere între Primăria Municipiului Constanța și trei patronate din turism, cu scopul de a gestiona activitățile de promovare și management turistic pentru stațiunea Mamaia și municipiul Constanța. Pe parcursul sezonului estival 2023, asociația a organizat și a susținut desfășurarea mai multor evenimente, care s-au bucurat de participarea câtorva zeci de mii de turiști și constănțeni.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

EXCLUSIVITATE. Protecția Consumatorilor a găsit mâncare expirată în restaurantul La Scoica, locul unde președintele Protecției Consumatorilor și-a anunțat candidatura la Primăria Constanța

mie apr. 3 , 2024
Protecția Consumatorilor a găsit mâncare expirată în restaurantul La Scoica. Verificările au pornit în urma unei sesizări care a fost depusă de o constănțeancă. Iată ce ne-a scris doamna Popovici: „În luna februarie-martie am frecventat de mai multe ori restaurantul Scoica din municipiul Constanța. Din pacate ieșind cu colegele de […]

V-ar putea interesa și: