OMD Mamaia Constanța evaluează deschiderea unei noi runde de înscrieri pentru identitatea brandului turistic al stațiunii Mamaia

În urma unui interes impresionant și a numeroaselor solicitări primite după încheierea primei etape de înscrieri, Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța anunță că evaluează deschiderea unei noi runde de înscrieri pentru proiectul care definește identitatea de brand a stațiunii Mamaia.

„Mulțumim tuturor pentru entuziasmul și interesul manifestat până în acest moment, în special celor care au ajuns în etapa semifinalelor concursului și pe care îi asigurăm că rămân în competiție. În urma comunicării etapei de vot public a lucrărilor semifinaliste, am primit foarte multe solicitări de participare în concurs. Totodată, ne bucurăm că proiectul nostru a atras atenția și sprijinul comunității profesionale, iar în următoarea perioadă vom lua o decizie cu privire la pașii următori din concurs. Cu siguranță valoarea propunerilor va crește prin integrarea mai multor profesioniști în acest proces, fie prin participarea directă în competiție, fie prin implicarea lor în calitate de membri ai juriului de specialitate. Evident, propunerile care nu s-au calificat în etapa actuală, nu vor fi reanalizate. Ne gândim să acceptăm alte variante spre o nouă jurizare din partea celor care nu s-au calificat. Fiți cu ochii pe pagina oficială de Facebook Mamaia Constanța și pe website-ul oficial www.concurslogomamaia.ro pentru noi informații”, a declarat George Măndilă, Președinte Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

Organizatorii vor reveni în cel mai scurt timp cu informații suplimentare privind modul în care se va desfășura această nouă rundă de înscrieri și cu privire la pașii următori ai concursului.

Înființată în primăvara anului trecut, asociația își propune să deruleze o campanie amplă de explorare a potențialului experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Klaus Iohannis vrea să fie șeful NATO

joi feb. 22 , 2024
România a notificat aliaţii din NATO că intenţionează să-l propună pe președintele Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar-general al alianţei. Jurnalista Bloomberg la Casa Albă Jennifer Jacobs a anunţat, joi, într-un mesaj postat pe reţeaua X (fosta Twitter) că România şi-a anunţat intenţia de a-l propune pe Klaus IOhannis pentru […]
klaus iohannis

V-ar putea interesa și: