OMD Mamaia Constanța renunță la firma care a creat logo-ul, dar nu-și asumă nicio vină!

Ei conduc instituțiile fondatoare ale OMD Mamaia Constanța: Vergil Chițac, Puznava Ionuț Sebastian, Tortora Roberto, Nicolae Bucovală. În dreapta sus, președintele OMD, George Măndilă
Ei conduc instituțiile fondatoare ale OMD Mamaia Constanța: Vergil Chițac, Puznava Ionuț Sebastian, Tortora Roberto, Nicolae Bucovală. În dreapta sus, președintele OMD, George Măndilă

Organizația de Management al Destinației (OMD) Mamaia-Constanța a hotărât să își încheie colaborarea cu agenția de creație grafică, Blue Sky Advertising SRL. Această decizie a fost luată în unanimitate de către membrii prezenți la Adunarea Generală a Acționarilor, de luni, 17 iulie. OMD-ul nu își asumă însă nicio vină, deși a girat acest contract, l-a încheiat și a prezentat publicului un logo plagiat, care putea fi verificat în 10 secunde pe internet.

„Decizia conducerii OMD de a pune capăt colaborării cu Blue Sky Advertising SRL vine ca urmare a prejudiciului de imagine suferit de stațiune, în ultimele zile. Lansarea campaniei de promovare a fost grav afectată de asocierea brandului Mamaia cu elemente grafice care nu reprezintă esența acestuia. Odată cu rezilierea contractului, elementele de branding propuse de agenție, logo, slogan, manual de identitate vizuală, nu vor mai fi folosite de OMD. În condițiile în care drepturile de proprietate intelectuală nu vor fi transferate, în cadrul contractului nu va fi efectuată nicio plată.

Având în vedere interesul crescut în legătură cu acest subiect atât din partea publicului larg, cât și din partea specialiștilor din industrie, OMD va organiza, în perioada următoare, un concurs național de soluții, pentru crearea unui brand nivelul standardelor internaționale actuale, care să reflecte corect identitatea stațiunii Mamaia. Un juriu de specialitate, selectat la nivel național, va evalua propunerile tuturor agențiilor și artiștilor grafici, care vor alege să se înscrie în competiție. Pentru a încuraja o participare cât mai largă, OMD își anunță și intenția de a oferi premii pentru propunerile selectate.”, a anunțat OMD-ul.

După cum vedeți, niciun reproș în ceea ce privește activitatea celui care s-a ocupat de toată povestea, George Măndilă.

Recomandare: Cum a cheltuit OMD Constanța – Mamaia 1,26 milioane lei în 55 de minute


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben de caniculă în Constanța

mar iul. 18 , 2023
Avertizarea meteorologilor pentru municipiul Constanța este valabilă pentru astăzi 18 iulie, până mâine 19 iulie, la ora 21.00.    Potrivit Centrului Meteorologic Regional Dobrogea valul de căldură se va menține în Dobrogea în aceste două zile.  Marți și miercuri va fi caniculă, disconfortul termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic […]

V-ar putea interesa și: