Omul acesta este suspectat că a furat un sac cu bani dintr-o mașină a Poștei. L-ați văzut?

Poliţiştii din Ilfov cer sprijinul cetăţenilor pentru a-l găsit pe bărbatul suspectat că a furat sacul cu 278.0000 de lei dintr-o maşină a Poştei Române, la Chiajna. Suspectul, în vârstă de 20 de ani, este angajat al Poştei.

”Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov solicită sprijin cetăţenilor şi reprezentanţilor mass media, în vederea depistării bărbatului de 20 de ani, întrucât acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt, constând în aceea că, la data de 1 noiembrie a.c., ar fi sustras din maşina ce aparţine Poştei Române, oprită pe strada Eroilor din localitatea Chiajna, un sac de bani, ce conţinea suma de 278000 lei”, a transmis, miercuri, IPJ Ilfov.

Persoanele care au informaţii sau care pot da relaţii despre bărbatul căutat sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112, IPJ Ilfov sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Un sac aparţinând Poştei Române, în care se aflau aproape 280.000 de lei, a fost furat, marţi, dintr-o maşină de transport valori oprită la Chiajna, judeţul Ilfov. Suspectul este unul dintre angajaţii instituţiei, care îl însoţea pe şofer, el fiind căutat de poliţişti.

”La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11:47, un reprezentant al Poştei Române a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 11:40, un angajat (şofer transport valori ) la aceeaşi instituţie, l-a sesizat cu privire la faptul că, în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare a dispărut un sac, ce aparţine Poştei Române, în care se afla suma de 278.000 lei, şi care ar fi fost sustras de însoţitorul acestuia, angajat la aceeaşi instituţie”, a anunţat Poliţia Ilfov.

Acolo au ajuns poliţişti din Chitila, pentru cercetări, şi s-a stabilit că bărbatul bănuit de comiterea furtului este un delegat. El este căutat în prezent de poliţişti, fiind deschis dosar de urmărire penală în care se fac cercetări pentru furt.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Omul acesta este suspectat că a furat un sac cu bani dintr-o mașină a Poștei. L-ați văzut?

  1. Dar cine a furat pensiile conf.Legii 127/2019 a fost pus sub urmarire ? O lege calcata in picioare ,data in bataie de joc si apoi furata nu va spune ceva ?Furtul devine sport national si pleaca de SUS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Larisa a plecat din lumea asta la 19 ani, după ce a intrat cu mașina pe contrasens. A luat cu ea și un alt șofer. „Soartă nemiloasă, cu ce a greșit?”

mie nov. 2 , 2022
Doi oameni au murit într-o clipă de neatenţie. Larisa abia împlinise 19 ani, absolvise liceul în această vară, era studentă şi lucra ca educatoare. Avea tot viitorul în faţă, dar totul s-a năruit în prima zi de noiembrie, pe Șoseaua Spătarului, la intrare în Buzău, scrie ObservatorNews.ro. Tânăra a intrat […]

V-ar putea interesa și: