OMV Petrom a majorat prețurile benzinei și motorinei, pentru prima dată în acest an

OMV Petrom, liderul pieţei distribuitoare de carburanţi, a făcut prima majorare de preţuri după cea din noaptea Anului Nou. Compania controlată de Austria a scumpit sâmbătă atât benzina, cât şi motorina cu 5 bani/l.

Mişcarea anulează ieftinirile operate în urmă cu o săptămână, când compania cu acţionariat austriac a ieftinit benzina şi motorina în urma unei decizii similare luată de unul dintre concurenţii săi, compania rusească Lukoil, relatează Profit.ro.

În urma scumpirilor de sâmbătă, preţul benzinei standard din staţiile Petrom din capitală a ajuns la 6,29-6,35 lei, iar cel al motorinei standard, la 7,50-7,53 lei/l, iar în staţiile OMV la 6,40-6,44 lei/l, respectiv 7,58-7,61 lei/l.

Preţurile din staţiile Petrom sunt cu 5 bani mai ridicate decât cele din staţiile Lukoil, precizează Profit.ro.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “OMV Petrom a majorat prețurile benzinei și motorinei, pentru prima dată în acest an

    1. Nimic
      Politicienii romani sunt niste CORUPTI SI TRADATORI
      Sa fiu contrazis de oricine dar argumentat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Premieră în justiția din România: un bărbat care a lovit o femeie cu palma peste fund pe stradă a fost condamnat la închisoare cu executare în primă instanță

sâm ian. 14 , 2023
Un caz de hărțuire cu tentă sexuală care s-a petrecut la mijlocul anului 2021 pe o stradă din centrul municipiului Suceava s-a încheiat cu o condamnare cu închisoare în regim de detenție, anunță Monitorul de Suceava. Soluția pronunțată de magistrații de la Judecătoria Suceava nu este definitivă, persoana care a […]

V-ar putea interesa și: