ONE STAR SECURITY a deschis sezonul de angajări: salarii avantajoase, telefon și mașină de serviciu

One Star Security

Compania One Star Security face angajări. Se caută ingineri de sisteme de securitate și tehnicieni sisteme de securitate, dar și agenți de vânzări.

Salariile oferite sunt foarte avantajoase. Reprezentanții firmei spun că sunt cele mai mari din piață. La acestea se oferă și o serie de bonusuri.

Inginerii beneficiază de mașină de serviciu și de telefon cu minute și internet nelimitate. Evident, angajarea se face cu carte de muncă.

Condițiile de angajare sunt foarte avantajoase și pentru agenții de vânzări. Studiile superioare nu sunt obligatorii pentru acest post.

Dacă sunteți interesați, puteți trimite CV-urile la una dintre adresele următoare: marius@onestarsecurity.ro sau marius.moga@onestarsecurity.ro

one star security

One Star Security este una dintre cele mai mari companii de pază și protecție din România și oferă servicii de securitate pentru: sedii de firme, spații de producție, spații de depozitare, restaurante, hoteluri, cazinouri, cluburi, obiective publice, manifestări culturale, artistice și sportive, conferințe, reședințe particulare, școli, licee, magazine.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “ONE STAR SECURITY a deschis sezonul de angajări: salarii avantajoase, telefon și mașină de serviciu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța a testat un tomograf pentru copaci

joi mart. 29 , 2018
Lucrări în premieră la Constanța. Angajaţii Serviciului Gestionare Spaţii Verzi din cadrul Primăriei municipiului Constanța au testat astăzi un aparat de ultimă generaţie care evaluează starea de sănătate a arborilor. Tomograful pentru copaci, așa cum mai este numit, a fost montat pe doi arbori bătrâni din zona parcului Teatrul de […]
tomograf pentru copaci

V-ar putea interesa și: