Operațiunea „Brânza”: polițiștii locali au amendat un bărbat care vindea produse lactate

Primăria Constanța a anunțat că polițiștii locali au depistat ieri, în piața CET, două persoane care „comercializau în mod ilegal și în condiții improprii produse lactate din autoturismele personale.”

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în cuantum de 2.500 lei fiecare, fiind dispuse și măsuri complementare de ridicare și confiscare a autovehiculelor folosite la săvârșirea contravenției.

Totodată, polițiștii locali au dispus predarea de către comercianții ambulanți a produselor alimentare către o firmă specializată în distrugerea bunurilor improprii consumului.

„Pe această cale, recomandăm cetățenilor să se alăture demersurilor municipalității pentru eradicarea comerțului ambulant și să nu cumpere produse alimentare din locuri neautorizate, întrucât comerciantul respectiv nu are posibilitatea să asigure condițiile optime de transport,depozitare și comercializare. Acesta nu poate elibera bon fiscal prin care să fie justificată tranzacția comercială, existând riscul achiziționării unor produse neconforme care vă pot afecta sănătatea.”, au transmis reprezentanții primăriei.

Vă recomandăm și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Opt săptămâni de teatru de calitate în Constanța. Acum puteți cumpăra bilete la preț redus

Fri Jun 24 , 2022
Teatrul de Stat Constanța dă startul Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului 2022. SEAS este un eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța și finanțat de Consiliul Județean Constanța. Partener principal este Primăria Municipiului Constanța. „SEAS – STAGIUNEA ESTIVALĂ A ARTELOR SPECTACOLULUI, iulie-august 2022” este un proiect conceput pentru a transforma […]