Operațiunea „Stop, al meu”, sancționată de Poliția Locală Constanța

„Stop, al meu!”, spuneau copiii, în trecut, și obiectul ar fi trebuit să devină printr-o minune al lor. Nu se întâmpla așa. În viața reală, mulți adulți spun însă asta despre terenul proprietate publică din fața caselor.

Am văzut cu toții, în Constanța, pe trotuare sau pe carosabil, diverse obiecte amplasate de cetățeni, de la bidoane, lădițe și găleți până la diferite structuri metalice. E ilegal, spune primăria.

„Fie că fac aceste acțiuni pentru rezervarea locului de parcare sau, după cum declară, în scop decorativ, constănțenii trebuie să știe că acest obicei constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500-1000 lei pentru persoane fizice și între 1000 și 2500 lei pentru persoanele juridice.”, au transmis reprezentanții instituției, printr-un comunicat de presă.

În această perioadă, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală desfășoară o campanie de ridicare a obiectelor și de informare a proprietarilor imobilelor asupra riscurilor la care se expun dacă fac astfel de lucruri.

„Direcția Generală Poliția Locală Constanța vă roagă să sesizați aspectele legate de ocuparea domeniului public cu diverse obiecte la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro, în acest fel sprijiniți echipajele operative aflate în teren să pună în practică mult mai repede măsurile legale care se impun în astfel de circumstanțe.”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Șoferul care a intrat cu mașina într-un stâlp din Mamaia a murit

Wed Oct 6 , 2021
Un șofer, care conducea un bolid de Brăila, a pierdut controlul și intrat într-un stâlp din stațiunea Mamaia a murit. Avea 32 de ani. Pompierii de la ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină. L-au găsit inconștient. I s-a acordat primul ajutor și s-au încercat zeci de minute manevre de […]