Se oprește apa în localitățile Cumpăna și Techirghiol

raja apa avarie

Pentru executarea lucrărilor de modernizare a instalațiilor de pompare a apei din cadrul Complexului de înmagazinare, tratare și distribuție Constanța Sud, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile din noaptea de marți – 19 mai 2020, ora 23.00, până miercuri – 20 mai 2020, ora 04.00.

În acest interval vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitățile Cumpăna și Techirghiol.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au declarat reprezentanții SC RAJA SA.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

România trece la starea de alertă maximă. Orban: amenzile sunt „normale și firești”

Mon May 18 , 2020
Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la începutul şedinţei de Guvern, că, prin adoptarea Hotărârii de Guvern instituită deja prin hotărârea Comitetului Naţional pentru situaţii de Urgenţă. se continuă starea de alertă, trecându-se la starea de alertă maximă. „Odată cu adoptarea Hotărârii de Guvern, continuăm practic starea de la alertă […]
Ludovic Orban, președintele PNL