Opt accidente rutiere cu victime, într-o singură zi, în Constanța

Imagine de la unul dintre accidentele de azi: două TIR-uri s-au lovit pe Autostrada 4

Opt accidente rutiere soldate cu victime au avut loc azi, 23 septembrie, pe șoselele din județul Constanța.

Astăzi, în jurul orei 07 :50, un bărbat de 20 de ani a condus un autoturism, pe DJ 228A, dinspre DN 22 către DN 2A şi ajungând la km 14+500, nu a păstrat o distanţă de siguranţă şi a lovit în partea din spate un autoturism, condus în aceeaşi direcţie de un bărbat de 45 de ani. A rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto.

În jurul orei 9, un bărbat de 65 de ani, a condus un autoturism pe strada Dumbrăveni din Palazu Mare, circulând către DN 2A şi ajungând la intersecţie cu acesta a surprins şi accidentat uşor o femeie de 64 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, din dreapta conducătorului auto.

În jurul orei 11, un bărbat de 40 de ani a condus un autobuz pe Şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa, dinspre strada Caraiman către strada Pandurului şi în momentul frânării la trecerea pentru pietoni de la intersecţia cu strada Plopilor, două pasagere, de 66 ani, respectiv 74 de ani s-au dezechilibrat şi au căzut. A rezultat vătămarea corporală uşoară a celor două pasagere.

În jurul orei 09 :45, o femeie de 43 de ani a condus un autoturism pe strada Pichetului din comuna Limanu, către municipiul Mangalia și ajungând la intersecția dirijată prin indicator de Oprire, nu a acordat prioritate de trecere si a intrat in coliziune cu o tricicletă electrică, condusă de un bărbat de 70 de ani, care se deplasa pe DJ391B, dinspre Mangalia către strada Morii. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului tricicletei electrice.

În jurul orei 15:40, un bărbat de 43 de ani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus o bicicleta pe strada Portului din Murfatlar, din direcţia Siminoc către DN 3 şi ajungând în dreptul imobilului cu nr. 4A şi s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se de o semiremorcă care era tractată de un autotractor, condus în aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 56 de ani.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului.

În jurul orei 16:20, o femeie de 51 de ani , a condus un autoturism pe strada Adamclisi din municipiul Constanţa, dinspre strada Suceava către strada Soveja, iar la trecerea pentru pietoni din dreptul pieţei Brotăcei, a surprins şi accidentat o minoră de 15 ani care se angajase în traversarea străzii regulamentar, pe marcajul pietonal, din partea dreapta a conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei.

Tot în cursul zilei de astăzi, polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A2 au fost sesizați că pe autostrada A4, km 17+500, pe sensul de mers Agigea către Ovidiu , a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime, un rănit grav și unul ușor. Evenimentul rutier s-a produs prin coliziunea a două ansambluri de vehicule formate din autotractor și semiremorcă, unul dintre acestea fiind oprit pe banda de urgență. Detalii AICI.

La ora redactării acestui articol, un alt accident rutier cu două victime a 6 loc la ieșire din Amzacea spre Topraisar, DN 38.

Astăzi, în jurul orei 17:50, un bărbat de 59 de ani a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Topraisar către Amzacea, iar în dreptul km 22+500, pe fondul neatenţiei în conducere, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare către dreapta, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a unei pasagere de 49 de ani.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Asociația „Poiana lui Ovidiu” promovează produsele agricole locale. Unde le puteți găsi

mar sept. 24 , 2019
Asociația „Poiana lui Ovidiu” va participa la un eveniment dedicat dobrogenilor. Este vorba despre Târgul Național de Produse Tradiționale, care va avea loc vineri, 27 septembrie, de la ora 14.30, la Aqua Magic, în Mamaia. Asociația „Poiana lui Ovidiu” a fost creată la inițiativa primarului George Scupra, cu scopul de […]

V-ar putea interesa și: