Opt cluburi din Mamaia au dat bonuri de 1,8 milioane de lei într-o singură noapte. Două au fost închise

anaf litoral

Între 30.04 și 01.05 a.c., 130 de inspectori antifraudă au controlat opt cluburi de noapte din Mamaia, fiind vizat modul în care este îndeplinită obligația emiterii bonului fiscal.

În cadrul acțiunii ce s-a derulat după o documentare prealabilă (inclusiv la fața locului), au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, suma totală a amenzilor fiind de 134.000 lei, la care se adaugă un număr de 8 sancțiuni complementare constând în 2 suspendări și 6 confiscări de numerar, respectiv suma de 25.541 lei.

Cele două suspendări au survenit întrucât operatorii economici au mai fost sancționați în ultimele 24 de luni, pentru neemiterea de bonuri fiscale.

Totodată, în cazul a două cluburi, reprezentanții acestora au primit invitația de a se prezenta la sediul Direcției Generale Antifraudă Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

La acțiune au participat și inspectorii antifraudă din cadrul regionalei București, dar și cei din cadrul Direcției de Control Activități cu Risc Fiscal și Intervenție Rapidă, întreaga activitate de control fiind susținută de o echipă care a asigurat suportul informativ din bazele de date ale ANAF.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Tarife promoționale la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Tue May 3 , 2016
Începând cu data de 01 mai 2016, programul de vizitare al secțiilor CMSN Constanţa este următorul: Acvariu (pe Faleza Constanţa), de luni până duminică: 09.30 – 20.30 Secţiile aflate la sediul CMSN (Delfinariu, Microrezervaţie, Păsări exotice, Planetariu), de luni până duminică: 9 – 19 30 Programul demonstraţiilor: Secţia Delfinariu Demonstraţii […]