Opt mașini implicate într-un accident pe Autostrada Soarelui

Opt mașini au fost implicate într-un accident pe Autostrada Soarelui, duminică, în jurul ore 17.00. Reprezentanții ISU Dobrogea spun că două persoane au fost rănite.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară îngreunat, doar pe prima bandă, la kilometrul 174 al Autostrăzii A2, pe sensul dinspre Constanța către București, în zona localității Cernavodă, județul Constanța, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Se acționează pentru scoaterea autoturismelor avariate în afara benzilor de rulare.

Se estimează ca traficul să fie reluat pe ambele benzi în 20 de minute.

„Recomandăm conducătorilor auto să crească distanța de siguranță între autovehicule și să semnalizeze din timp orice intenție de schimbare a benzii de circulație, precum și să pună în funcțiune luminile de avarie, dacă încheie coloane care încetinesc, pentru a-i atenționa pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.”, spun reprezentanții Poliției Române.

Completare ora 17.29

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat pe ambele benzi la kilometrul 174 al Autostrăzii A2, pe sensul dinspre Constanța către București, în urma evenimentului rutier nesoldat cu victime, produs în zona localității Cernavodă, județul Constanța. Autoturismele avariate au fost scoase pe banda de urgență.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 300 de persoane internate în Constanța din cauza coronavirusului

Dum sept. 6 , 2020
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 1.865 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 48 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 1.305 pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe).  În acest moment, sunt 298 de […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: