Opt persoane din Năvodari, Constanța și Ovidiu au ignorat izolarea sau carantina

Opt persoane din Năvodari, Constanța și Ovidiu au ignorat izolarea sau carantina și au fost depistate de polițiști. Două au acum dosar penal, restul au fost amendate.

La data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura izolării la domiciliu. În urma activităților, s-a stabilit faptul că 2 persoane (un bărbat, de 33 de ani, și o femeie, de 26 de ani), față de care a fost dispusă măsura izolării la domiciliu pentru perioada în curs, nu au fost găsiți la adresele de domiciliu declarate. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Tot ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu. În urma activităților, s-a stabilit faptul că 2 persoane (un bărbat și o femeie), față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu au fost găsiți la adresele de domiciliu declarate. Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.

În Ovidiu, în urma activităților, s-a stabilit faptul că 2 bărbați, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu au fost găsiți la adresele de domiciliu declarate. Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.La data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

În urma activităților, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 33 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu a fost găsit la adresa de domiciliu declarată. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.

Tot ieri, polițiști din cadrul Secției 2 Constanța au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu. În urma activităților, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 21 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu a fost găsit la adresa de domiciliu declarată. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare totală de 1.000 de lei.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Comandamentul de iarnă al ANPC a aplicat amenzi de peste 2,8 milioane lei VIDEO

Thu Dec 30 , 2021
Comandamentul de iarnă 2021 al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) – creat pentru a preveni și combate practicile care dăunează vieții, sănătății, securității și intereselor economice ale consumatorilor aflați în vacanță, în stațiunile din România, în perioada sărbătorilor de iarnă – a făcut raportul final al misiunii sale din […]