Opt proiecte culturale finanțate, în această vară, de Primăria Constanța

Sunset Sea-mphony 2018 - Simfonia Centenarului
Sunset Seamphony se va reîntoarce în Constanța. Foto: arhivă Constanța 100%

S-a încheiat procedura de evaluare și selecție a proiectelor din domeniul cultural și social. Opt proiecte beneficiază de fonduri nerambursabile oferite de Primăria Municipiului Constanța.

În urma derulării procedurii de evaluare și selecție a proiectelor depuse, potrivit raportului final al procedurii și în conformitate cu prevederile Regulamentului de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța au fost declarați admiși, în ordinea punctajului, următorii:

Asociația Internațională Rainbow Music – Valoarea totală necesară realizării proiectului „Seri de Cafe Concert” este 299.470 lei. Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului este 269.470 de lei cu TVA inclus.

Asociația Culturală Metropolis – Valoarea totală necesară realizării proiectului „Filme în aer liber” este 260.472,1 lei. Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului este 236.703,71 de lei cu TVA inclus.

Asociația Culturală Georgiana Rusu – Valoarea totală necesară realizării proiectului „Sunset Sea-mphony 2020” este 333.000 lei. Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului este 300.000 de lei cu TVA inclus.

Oțeleanu Ioana Cătălina P.F.A. – Valoarea totală necesară realizării proiectului „Seri de teatru la Pontul Euxin” este 333.500 lei. Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului este 290.000 de lei cu TVA inclus.

Asociația Nihil Sine Arte –Valoarea totală necesară realizării proiectului „Constanța Internațional Competition – Festival for Young Pianists” este 107.620 lei(73.174 pentru varianta online) . Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului este 96.810. lei cu TVA inclus (65.734 lei varianta online).

Asociația Bulevardul Culturii – Valoarea totală necesară realizării proiectului „Săptămâna teatrală ”Ieri și Azi” – Constanța Culturală” este 296.328,16lei. Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului este 265.953,16 de lei cu TVA inclus.

În ceea ce privește proiectele din domeniul social, în urma derulării procedurii de evaluare și selecție a proiectelor depuse, potrivit raportului final al procedurii și în conformitate cu prevederile Regulamentului de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța au fost declarați admiși, următorii:

Asociatia Art Music For People

Valoarea totală necesară realizării proiectului „Bucuria prin ochii autismului” este de 82.400 lei cu TVA inclus.

Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului „Bucuria prin ochii autismului” este 73.900 de lei cu TVA inclus.

Asociația Arteon Studio

Valoarea totală necesară realizării proiectului „Pod între emoții” este de 76.193 lei cu TVA inclus.

Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului „ Pod între emoții” este 68.574 de lei cu TVA inclus.”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 600 de bolnavi de Covid-19 s-au vindecat

mie iul. 29 , 2020
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 875 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 29 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 602 pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe), a anunțat Prefectura Constanța. În acest […]
covid 19

V-ar putea interesa și: