Orașul care a înființat o secție de Poliție Locală la liceu

Există un oraș din județul Constanța care a înființat o secție de Poliție Locală la un liceu, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Unele dintre ele sunt surprinzătoare. De pildă, a scăzut numărul de absențe, ceea ce poate însemna că se chiulește mai puțin.

Se întâmplă în Techirghiol.

„Siguranța copiilor in unitățile de învățământ, si nu numai, reprezinta o prioritate pentru Primăria Techirghiol, si pentru mine ca primar. Din acest motiv, de la inceputul acestui an scolar, la nivelul Liceului Teoretic „Emil Racovita” a fost infiintat un post permanent al Politiei Locale. Scopul acestui demers este acela de a crea un climat de siguranta si de a interzice persoanelor neautorizate accesul in institutia de invatamant. Urmare a acestui demers, la nivelul Liceului a scazut numarul de absente, a scazut numarul actiunilor cu violenta intre elevi, si nu a mai avut acces in incinta Liceului nicio o persoana straina.”, a declarat primarul Iulian Soceanu.

Această roagă părinții să sprijine acest demers și să semnaleze orice alte probleme ce pot fi rezolvate la nivel local.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viorica Dăncilă a identificat zece măsuri de austeritate în programul PNL

joi oct. 24 , 2019
Viorica Dăncilă, președintele PSD și candidatul partidului la alegerile prezidențiale, spune că premierul desemnat Ludovic Orban a șocat o țară întreagă prin măsurile de austeritate anunțate. „Vedem cu toții cum, din nefericire, “Guvernul lui Iohannis“ este exact cum ne-am temut că va fi, unul pus pe tăieri și hotărât să […]

V-ar putea interesa și: