Orașul în care bolnavii se externează pentru că în spital este prea frig

spitalul de boli infectioase constanta

Doctor Cora Maxim-Mitroi, de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, a prezentat miercuri, pe pagina sa de Facebook, o realitate dură: condițiile în care stau bolnavii (și doctorii) în unele unități sanitare.

„Ce te faci când ești bolnav și ajungi să fii spitalizat într-o instituție în care în mijlocul lui noiembrie nu există căldură sau apă caldă?! Oare cum ar trebui să procedez eu, ca medic de gardă (înfofolită cu bluză, halat și halat de monton), când pacientul solicită externarea, pe motiv că nu mai vrea să stea în frig și că își dorește să se îmbăieze?!

Să-i fi răspuns că ar trebui să își mai pună o helancă și o căciulă pe cap?

Am externat persoana, mai ales că nici nu prea mai aveam medicamente pentru patologia sa, pe care să i le administrez…

Un spital dintr-un oraș european, în anul lui 2022, după ce că a mai fost și închis pentru luni de zile, să nu fie dotat cu o centrală proprie?!”, a scris doamna doctor.

Aceasta a precizat că singura șansă este să se roage la divinitate.

„Până garda de săptămâna viitoare, mă voi ruga la divinitate, nu numai pentru a avea niște medicamente cu care să-mi tratez bolnavii, dar și pentru ca temperatura din timpul nopții să scadă sub 10 grd C….când înțeleg că va începe Termoficarea Cța să distribuie agentul termic!

Între timp, sunt grădinițe în oraș, unde copiii nu se pot mișca, de câte lucruri au pe ei, iar părinților li se sugerează să achiziționeze niște covoare mai groase pentru sălile de curs!

Constanța altfel!”, a mai scris dr. Cora Maxim-Mitroi.

Primăria Constanța a decis că furnizarea căldurii va începe pe 12 noiembrie. Detalii AICI.

În tot acest timp, primăria închiriază beculețe de Crăciun cu milioane de lei. Detalii în articolul de mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Școlile din România au ajuns câmp de luptă. Elevii se bat, se înjunghie și se împușcă folosind pistoale cu bile

joi nov. 10 , 2022
Școlile din România au început să semene mai mult cu un câmp de luptă decât cu o instituție unde copiii sunt chemați să învețe și să se pregătească pentru viața de adult. În ultimele zile, trei evenimente șocante au fost raportate în trei școli din țară. Ieri s-a descoperit un […]

V-ar putea interesa și: