Orașul în care se face taxi cu Tesla

O mașină Tesla model S costă cam 100.000 de euro în varianta de bază. O puteți găsi și la 130.000 de euro. Există orașe în lume unde astfel de autoturisme sunt folosite de companii de taxi.

În Amterdam, Olanda, nu este deloc neobișnuit să vezi o Tesla pe stradă. Deși foarte, foarte mulți locuitori se deplasează cu bicicletele, în oraș există mulți posesori de Tesla. S-a ajuns până în punctul în care zeci de astfel de mașini sunt folosite pe post de taxi.

O companie olandeză folosește circa 70 de Tesla pentru transferur de la Aerportul Schiphol din Amsterdam. La un moment dat, reprezentanții acesteia s-au plâns de problemele tehnice apărute și au cerut, în instanță, despăgubiri de 1,3 milioane de euro de la compania americană.

În Constanța nu există nicio Tesla folosită ca taxi. La noi, taximetriștii au insistat să poată folosi și mașini mai vechi de 10 de ani.

Vă recomandăm și:

Tesla va construi o stație de tip supercharger în Constanța

Vreți o țară ca afară? Toaletele olandeze


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 320 de cazuri de covid în ultimele 24 de ore. Incidența în județul Constanța

Dum aug. 15 , 2021
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 323 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 8 dintre ele au fost în Constanța. Incidența în […]
covid-19

V-ar putea interesa și: