Ordin de restricție provizoriu cerut de o tânără bătută de propriul tată

femeie agresată

O tânără de 18 ani, din Constanța, a cerut un ordin de restricție provizoriu după ce a fost bătută de propriul tată.

La  data de 22 iunie, în jurul orei 03.30, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au fost sesizați de către aceasta despre producerea unui conflict la domiciliul său.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, tatăl tinerei în cauză, și-ar fi agresat fizic soția, de 45 de ani, precum și cealaltă fiică, de 19 ani.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că Judecătoria Constanța emisese pe numele bărbatului în cauză un ordin de protecție în luna decembrie 2018 (valabil pe o perioadă de 6 luni).

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, obligându-l pe bărbat să păstreze o distanță de minimum 200 de metri față de fiicele sale, întocmind în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea hotărârii judecătorești. De asemenea, bărbatul a fost evacuat din locuință.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Șoferi cu dosare penale, după ce s-au urcat băuți la volan

Sat Jun 22 , 2019
Mai mulți șoferi au dosare penale, după ce s-au urcat băuți la volan și au fost surprinși de polițiști. Astfel, la data de 21 iunie, în jurul orei 20.05, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Mircea Vodă au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Mircea […]