Organizare fără cusur la centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional Constanța

centru-vaccinare-constanta-2

Centrul de vaccinare înființat la Pavilionul Expozițional Constanța funcționează fără cusur. Lucrurile merg bine încă dinainte să intri. În majoritate cazurilor – cred că în toate – primești un telefon pentru a confirma programare. Dacă ai întârziat, ești sunat să ți se aducă aminte.

Sunt locuri de parcare suficiente. Cu toate acestea, mulți șoferi preferă să lase mașinile pe alee. Meteahnă de care nu vom scăpa prea curând: dacă se poate să parcăm în ușă, parcăm în ușă.

Personalul de la centru știe ce să facă și totul funcționează clar, fără sincope. La intrare am văzut și un jandarm, dar și poliție locală.

Medicii și asistentele se comportă profesionist. Ba chiar cu zâmbetul pe buze, chiar dacă sunt la sfârșitul unei zile cu siguranță obositoare. E reconfortant, mai ales pentru cei care sunt puțin stresați de vaccin.

Înăuntru e cald. Gurile de ventilație sunt chiar deasupra locului de vaccinare.

Una peste alta, cum spuneam, o organizare reușită.

Un singur lucru n-am văzut: o toaletă pentru pacienți. Ce-i drept, tot procesul durează, în mod normal, mai puțin de jumătate de oră.

Centrul a fost amenajat de Primăria Constanța.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • George Măndilă

    Există toalete pentru public foarte curate, dotate și într-un număr suficient, la etaj unde sunt și celelalte funcțiuni (birou administrativ, vestiare femei și bărbați, cameră de relaxare și masă personal angajat, depozit de materiale medicale). Separat, tot la etaj, sunt și toaletele de personal la fel de bine întreținute. Toate aceste lucruri sunt semnalizate corespunzător din holul de la intrare și se pot verifica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.