Organizația ALDE Năvodari a revenit la PNL

Organizația ALDE Năvodari a revenit la PNL, a anunțat președintele PNL Năvodari, Daniel Dumitrescu.

„Țin să îi mulțumesc lui Bogdan Tănase și echipei sale pentru revenirea la PNL, organizație la care au activat, ani de zile. Prietenia a învins pentru un scop important, acesta fiind câștigarea primăriei din Năvodari. Mă bucur că au înțeles că doar împreună putem face lucruri bune, căci o luptă se câștigă atunci când ai alături camarazi experimentați. Dezbinarea pe care PSD a făcut-o la Năvodari a luat sfârșit și sper ca acum, după ce membrii ALDE au revenit la PNL, să putem deschide un front mai larg de colaborări și cu celelalte partide de dreapta, astfel încât să putem câștiga primăria.”, a precizat Daniel Dumitrescu.

Acesta își propune să aducă în partid „cât mai mulți prieteni ai Năvodariului”.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pacienții asimptomatici vor putea fi externați după 48 de ore

mar iul. 14 , 2020
Ministrul Sănătăţi, Nelu Tătaru, a anunţat, astăzi, că fiecare pacient infectat cu coronavirus va beneficia de o evaluare, în spital, în primele 48 de ore, iar ulterior cei asimptomatici pot merge acasă, unde trebuie să rămână izolaţi până la 14 zile. „Sper ca şedinţa şi votul care vor urma să […]
nelu tataru

V-ar putea interesa și: