Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate, acțiune de suflet la Centrul „Delfinul”

organizatia femeilor psd

În pragul sărbătorilor de iarnă, Organizația Municipală a Femeilor Social Democrate a desfășurat o acțiune umanitară la Centrul Școlar Pentru Educație Incluzivă „Delfinul” din Constanța.

Am încercat să aducem o rază de speranță și bucurie în sufletele acestor micuți atât de speciali și să le mulțumim cadrelor didactice de aici pentru tot ceea ce fac împreună cu ei“, a declarat președintele OFSD Municipiul Constanța, conf.Univ. Dr. Marioara Cojoc.

Doamnele care au răspuns „prezent” la această acțiune au fost deosebit de impresionate de copiii care, în ciuda afecțiunilor psihomotorii de care suferă, le-au oferit în dar felicitări de Crăciun realizate cu mânuțele lor.

De asemenea, dulciuri, jucării, cărți dar și câte un computer au primit micuții din câteva familii lipsite de mijloace materiale, pentru care, însă, educația este o prioritate.

Echipa OFSD Municipiul Constanța le urează tuturor constănțenilor un Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA în Cernavodă

mie dec. 20 , 2017
Pentru remedierea unei avarii la conducta principala de distributie a orasului Cernavoda, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Dacia, SC RAJA SA a fost nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 20 decembrie 2017, in intervalul orar 12,30 – 18,00. Sunt afectati consumatorii din cartierul Trust si cei de pe […]

V-ar putea interesa și: