Organizația municipală PSD Constanța a oferit sute de pachete cu alimente de primă necesitate

Organizația Municipală a PSD Constanța a concretizat planul de ajutor schițat pentru perioada Sărbătorilor Pascale. Cu ajutorul membrilor, sute de pachete cu alimente de primă necesitate au ajuns la cei mai puțin norocoși constănțeni.

„A fost o muncă de echipă, care a început cu săptămâni în urmă, prin identificarea beneficiarilor, a continuat cu pregătirea pachetelor și a culminat cu zâmbetele pe care le-am primit ca recompensă pentru gestul nostru. Am văzut astăzi bucuria de pe chipul unor oameni greu încercați de viață, bucurie venită nu doar pentru că vor avea ce să pună pe masă de Paște. Oamenii ne-au mulțumit și s-au bucurat că cineva îi ,,vede”, că nu sunt singuri și că cineva se gândește la ei.”, a declarat Ion Dumitrache, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța.

„Organizația Municipală a PSD Constanța își dorește să creeze un „mai bine” durabil, pentru toți, în concordanță cu doctrina social-democrată. De aceea, cazurile sociale rămân în atenția noastră. Intenționăm să furnizăm ajutor pe termen lung, să oferim un sprijin care să le dea o nouă șansă celor care au nevoie de ea.”, au spus social democrații, printr-un comunicat de presă.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Stelian Ion nu va mai participa la nicio slujbă oficiată de ÎPS Teodosie și cere BOR să îl caterisească

Fri Apr 22 , 2022
Deputatul USR Stelian Ion a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că a decis să nu mai participe la nicio slujbă oficiată „de un ierarh putinist și care nu vede crimele din Ucraina și suferința poporului ucrainean”. „Teodosie al Tomisului, arhiepiscopul urii, persistă în atitudinea de susținere a regimului criminal […]
USR-PLUS-Alianta-National-Taranista-Stelian-Ion