Organizația Patronală Mamaia-Constanța: „Suspendarea/anularea PUZ-ului stațiunii Mamaia este foarte periculoasă”

statiunea mamaia

Organizația Patronală Mamaia-Constanța atrage atenția asupra riscului pe care îl reprezintă suspendarea/anularea PUZ-ului Stațiunii Mamaia, fără a avea o viziune de dezvoltare coerentă, corectă, în raport cu așteptările sutelor de mii de turiști care aleg anual, aceasta parte a litoralului romanesc.

În condițiile în care stațiunea turistica de interes național Mamaia mai are potențialul de a se transforma într-o stațiune turistica care să poată pune la dispoziția turiștilor o gama larga, diversificată de servicii turistice, organizația consideră „foarte periculoasă” această dorință de a suspenda/anula PUZ-ul, dacă, în spatele acestei suspendări, nu exista o viziune clară și eficientă de dezvoltare. 

„Ținând cont de faptul că demersul inițiat de Primăria Constanta nu a avut la baza o consultare cu mediul asociativ și patronal din Stațiunea Mamaia, care este direct interesat de buna dezvoltare a stațiunii, solicităm pe viitor ca orice propunere de modificare a PUZ-ului să fie amplu dezbătută cu toți factorii interesați, într-un mod transparent, în cadrul unor consultări publice.

Din păcate, efectele unor decizii similare din trecut le vedem și acum, hotărâri luate în grabă care, fără consultări, le suportă astăzi toți constănțenii, turiștii și mediul de afaceri.

Fiind convinși de intențiile bune ale celor care manageriaza Primăria și de dorința acestora de a lucra în echipă cu și pentru constănțeni, așteptam abordarea cu responsabilitate a unui obiectiv de importanță capitală pentru noi toți.”, a precizat conducerea organizației.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

A fost inaugurat Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!”, în incinta CMSN

Tue Dec 21 , 2021
De astăzi este deschis oficial, în perioada 21-23 decembrie 2021, Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!”, în cadrul căruia puteți găsi o expoziție de produse hand made realizate de elevii Centrelor de Educație Incluzivă din județ. Accesul este gratuit și veți putea urmări concerte de colinde, precum și […]