Organizația Patronală Mamaia-Constanța: „Suspendarea/anularea PUZ-ului stațiunii Mamaia este foarte periculoasă”

statiunea mamaia

Organizația Patronală Mamaia-Constanța atrage atenția asupra riscului pe care îl reprezintă suspendarea/anularea PUZ-ului Stațiunii Mamaia, fără a avea o viziune de dezvoltare coerentă, corectă, în raport cu așteptările sutelor de mii de turiști care aleg anual, aceasta parte a litoralului romanesc.

În condițiile în care stațiunea turistica de interes național Mamaia mai are potențialul de a se transforma într-o stațiune turistica care să poată pune la dispoziția turiștilor o gama larga, diversificată de servicii turistice, organizația consideră „foarte periculoasă” această dorință de a suspenda/anula PUZ-ul, dacă, în spatele acestei suspendări, nu exista o viziune clară și eficientă de dezvoltare. 

„Ținând cont de faptul că demersul inițiat de Primăria Constanta nu a avut la baza o consultare cu mediul asociativ și patronal din Stațiunea Mamaia, care este direct interesat de buna dezvoltare a stațiunii, solicităm pe viitor ca orice propunere de modificare a PUZ-ului să fie amplu dezbătută cu toți factorii interesați, într-un mod transparent, în cadrul unor consultări publice.

Din păcate, efectele unor decizii similare din trecut le vedem și acum, hotărâri luate în grabă care, fără consultări, le suportă astăzi toți constănțenii, turiștii și mediul de afaceri.

Fiind convinși de intențiile bune ale celor care manageriaza Primăria și de dorința acestora de a lucra în echipă cu și pentru constănțeni, așteptam abordarea cu responsabilitate a unui obiectiv de importanță capitală pentru noi toți.”, a precizat conducerea organizației.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A fost inaugurat Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!”, în incinta CMSN

mar dec. 21 , 2021
De astăzi este deschis oficial, în perioada 21-23 decembrie 2021, Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!”, în cadrul căruia puteți găsi o expoziție de produse hand made realizate de elevii Centrelor de Educație Incluzivă din județ. Accesul este gratuit și veți putea urmări concerte de colinde, precum și […]

V-ar putea interesa și: