Organizația PNL Peștera a trecut la ALDE

Toți membrii Organizației PNL Peștera s-au înscris în ALDE.

”Cei peste 40 de membri ai PNL, organizația Peștera, cu toată lista completă, în frunte cu președintele organizației au devenit de săptămâna trecută, membri ALDE „cu acte în regulă”. Pentru că nu se mai regăseau în vechile structuri, au decis să rămână alături de adevărații liberali. Ne dorim să ducem mai departe, împreună, valorile liberale cu menținerea climatului de legalitate. Doar alegerile libere pot asigura reprezentativitatea mandatelor încredințate de cetățeni prin vot”, a precizat Gheorghe Răducan, președintele organizației.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA în Ovidiu

mie mart. 16 , 2016
Pentru remedierea unei avarii la una din conductele principale de alimentare cu apă, din localitatea Ovidiu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 16 martie 2016, în intervalul 08,30 – 11,00. Sunt afectați consumatorii din Ovidiu, de pe partea stângă a localității, pe sensul de mers […]

V-ar putea interesa și: