Organizatorul protestelor din Constanța a anunțat că pleacă din România

Dragoș, tânărul care a organizat protestele din Constanța împotriva măsurilor impuse de autorități pentru prevenirea pandemiei de coronavirus, a anunțat că pleacă din România. Acesta este nemulțumit că a fost amendat de jandarmi și spune că nu are drepturi în țara sa.

Iată mesajul său, exact așa cum a fost postat pe pagina de Facebook.

„Buna seara dragi români, am o mare durere pe care vreau sa o împărtășesc cu voi:
Am ieșit în stradă cu dorința de a nu politiza acest protest.
Îmi iau inima în dinți și cu durere in suflet vă spun că am hotărât să abandonez acest protest și această țară. Am fost prezent în ultimii ani la toate protestele posibile(#Rezist, Colectiv și acum împotriva abuzurilor legate de libertatea noastră)
M-am săturat să plâng și să sper că România va deveni vreodată altceva. Așa că am hotărât sa părăsesc plângând această țară, și să mă îndrept către o țară unde și străin fiind beneficiez de mai multe drepturi decât în țara mea.
Așteptând că Intr o bună zi propria mea țară să mă cheme înapoi prin schimbarea ei.
Luni mă voi duce sa plătesc amaneda primită în urma protestelor de duminică sperând ca aceștia să fie ultimii bani pe care ii voi da statul Român.
Mulțumesc, viața frumoasă va doresc!”

Iată și mesajul tânărului dinainte de începerea protestelor, prin care îndemna oamenii să iasă în stradă.

„Constanța-i în stradă duminica asta, ori aveți impresia că ulcioru merge la apă de 2 ori? Horeca e ucis sistematic! Şcolile ba se închid, ba se deschid, ba se închid!Purtăm măşti deşi un foarte mare procent de măşti neconforme este pe piață şi ghici cine a fost incapabil/a asistat pasibil la acest lucru? Vreți să aglomerați clienții magazinelor până în ora 18:00 de parcă de la 18:00 activitatea virusului creşte! Nu există nici o logică şi nici o soluție din partea guvernului pentru criza Covid! Voi vreți să tratați efectul când defapt cauza este sistemului sanitar incapabil! Este incapabil pentru că doctorii au plecat din România din cauza polticii duse în ultimii 30 de ani, este incapabil datorită promovărilor pe bază de carnet de partid în fiecare spital, este incapabil pentru că o şleahtă de oligarhi au făcut afaceri cu echipamente medicale. Statul Român nu mai produce nimic, dar este finanțat de sutele de mii de amenzi date motivând în fond criza covid. Numărul amenzilor care apropo sunt ca să prevină este mai mare decât numărul actual al infectaților de covid! Jos dictatură că de aia au murit oameni în 89′, pentru libertate!”.

Tânărul lucrează ca barman.

Reamintim că un alt lider al protestatarilor a fost internat ieri la Spitalul de Psihiatrie. Detalii AICI.

Completare. Domnul Dragoș ne-a contactat și ne-a comunicat că nu este barman. Ne-a spus să nu credem ce scrie pe Facebook (la profil scrie că lucrează la un bar). Nu a dorit să ne spună unde lucrează, spunând că nu e treaba noastră. A menționat însă că ar fi o firmă privată. Mai spune că știa că va primi amendă și că și-a asumat asta.

Vă recomandăm și:

VIDEO A treia zi de proteste în Constanța. „Libertate, te iubim, ori învingem, ori murim”

Jandarmii au dat 102 amenzi la mitingul de ieri, din Constanța, împotriva regulilor impuse de pandemie

Marian Crușoveanu, deputat PNL, face un apel la responsabilitate: Dacă cei care protestează ar vizita secțiile ATI, mesajele lor ar fi: „Stați în casă, dacă vă pasă!”

COMPLETARE VIDEO A doua zi de proteste în Constanța. Oamenii au cântat: „Mai bine mort decât comunist”. Au spus și „Tatăl nostru”

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

2 comentarii

 • unde ? la ruși ! pa ! și să te întorci cînd te-oi chema eu

 • Constanteanu

  Incredibil!

  Cred ca acesti protestari au iesit din caverne si au inceput sa demonstreze!

  Ei nu vad ca in toata lumea snt restrictii?Grecia este inchisa din octombrie si nu mai maraie nimeni acolo!

  O mana de cretini care demonstreaza vor sa impuna majoritatii regulile lor?
  Sa plece toti cei care protesteaza din tara!

  Insa acolo amenzile sunt de oridinul miilor de euro!

  Duceti-va!

Leave a Reply

Your email address will not be published.