Ovi-Protect, la datorie, pe frig și pe ninsoare

Echipa Ovi-Protect, la datorie (foto: Focus Actual)

Ovi-Protect, firma de pază și protecție a Consiliului Local Ovidiu, este la datorie oricând este nevoie, pe frig sau pe ninsoare.

Reprezentanții societății au fost prezenți la dezvelirea ansamblului statuar Poet Ovidiu, care a avut loc miercuri, 28 noiembrie, în Ovidiu, și s-au asigurat că evenimentul se desfășoară fără incidente. În ciuda frigului de afară și a ninsorii, aceștia au supravegheat toate evenimentele.

Iată-i pe agenții de pază de la Ovi-Protect la datorie, în timpul inaugurării de ieri.

Nu s-a produs niciun incident.

Ovi-Protect vă oferă monitorizare 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la prețuri începând de la 130 de lei (plus TVA). 

Pentru a veni în sprijinul clienților noi, sistemul de antiefracție este oferit gratuit, în custodie. Veți scuti, astfel, sume foarte importante de bani.

Ovi-Protect are echipamene de ultimă oră, un dispecerat ultramodern, dar și angajați bine pregătiți.

Detalii, informații șip programări se pot obține la numărul de telefon 0749178501, de luni până vineri, între orele 09:00 și 16:00.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Gabriel Daraban despre politică și Portul Constanța

joi nov. 29 , 2018
Gabriel Daraban, președintele Organizației Municipale ALDE Constanța și director comercial al Oil Terminal a fost, astăzi, invitatul emisiunii Realitatea locală, de la Dobrogea TV, moderată de Cristian Hagi. În prima parte a emisiunii, Gabriel Daraban a vorbit despre ALDE Constanța, dar și despre de ce este important ca oamenii să […]

V-ar putea interesa și: