Ovi-Protect oferă pază pentru VIP-uri, cu foști militari care au lucrat în Irak și Afganistan FOTO/VIDEO

Ovi-Protect
Ovi-Protect, la datorie. Ionuț Frâncu și Mihai Medințu s-au ocupat de protecția VIP-urilor care au participat la Zilele Orașului Ovidiu (foto: Click Actual, iulie 2018)

Societatea comercială Ovi-Protect oferă pază și protecție specializată, pentru VIP-uri.

A angajat, special pentru acest lucru, foști militari care au lucrat mai bine de 10 ani în Irak și Afganistan, atât pentru armata americană, cât și pentru marile companii petroliere rusești și pentru diferite VIP-uri.

„Odată cu obținerea licenței pentru pază, protecție și supraveghere video, avem în ofertă, în baza acestei licențe, și paza personală specializată. Acest lucru înseamnă asigurarea unei protecții personale a VIP-urilor.”, a declarat George Stăncioiu, directorul firmei Ovi-Protect SRL.

Serviciile se adresează cel puțin către două categorii. Este vorba despre cadrele militare americane sosite în baza militară de la Mihail Kogălniceanu, dar și despre persoanele fizice care vin pe litoral, să se distreze în cluburi, de exemplu.

Ovi-Protect poate asigura paza de specialitate nu numai pe litoral, ci chiar în zona Deltei Dunării, dacă aceasta este dorința clientului.

De acest segment al activității Ovi-Protect se ocupă, așa cum aminteam, angajați cu experiență de peste 10 ani în cele mai fierbinți zone de pe glob, în ceea ce privește conflictele: Irak și Afganistan. Acestui atu i se adaugă un altul: disciplina întregii echipe Ovi-Protect.

Unul dintre angajații despre care vorbește directorul este Ionuț Frâncu. A făcut cursuri de „close protection” acreditate de Security Industry Authority din Marea Britanie, dar și, de exemplu, cursuri medicale de specialitate. A plecat prima dată în teatrele de operațiuni în august 2008. A ajuns în Baghdad, Irak, o zonă unde erau, spune el, „foarte mulți băieți răi”.

„Doi ani de zile am făcut security pentru armata americană. După ce armata americană a plecat, ne-am dus spre companiile care au venit să extrage petrol, cum ar fi Gazprom și Lukoil. M-am întors acasă pentru că am considerat că a venit timpul. În primul rând, datorită familiei”, a spus Ionuț Frâncu.

Un alt angajat care se ocupă de paza personală specializată este Mihai Medințu. A lucrat în Poliția Militară în România.

„Am avut oportunitatea să fiu selectat de o firmă englezească pentru a asigrua paza și protecția anumitor personalități, VIP-uri, în Irak și Afganistan, Din 2009, carierea mea de contractor a început în Bagdad, Irak, Am fost instruit de doi băieți care au fost în trupele SAS (n.r. temutele trupe britanice de elită „Special Air Service”), după care am fost selectat pentru a fi membru al unei echipe de close protection. Trecând anii, am fost selectat pentru a conduce această echipă”, spune Mihai Medințu.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”28″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Arată slideshow]” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Mihai Medințu speră ca, prin angajarea în Ovi-Protect, să-și pună în valoarea aptitudinile.

„Prin competențele acestor persoane angajate, dar și prin cunoștințele personalului de conducere, pentru că toți, la origini, avem pregătire militară, considerăm că putem să asigurăm facil această activitate de pază personală specializată”, a conchis George Stăncioiu, directorul firmei Ovi-Protect SRL.

Mai jos puteți urmări, pe larg, într-un material realizat de Constanța 100%, declarațiile făcute de cei trei, dar și câteva imagini din teatrele de operațiuni unde au lucrat.

Ovi-Protect este un SRL înființat printr-o hotărâre a Consiliului Local Ovidiu.

Reprezentanții Ovi-Protect pot fi contactați la numărul de telefon 0241.959 și la adresa de email office@ovi-protect.ro.

Vă recomandăm și:

Ovidiu, probabil cel mai sigur oraș din județul ConstanțaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Mașină a Poliției, implicată într-un accident

lun iul. 9 , 2018
O autospecială din cadrul Biroului Rutier Constanța, în timp ce se deplasa la o intervenție 112, a fost implicată într-un un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale, în urma neacordării de prioritate de către un autoturism care se deplasa dinspre Casa de Cultură către bulevardul 1 Mai din Constanța. […]

V-ar putea interesa și: