Ovidiu Cupșa, directorul CERONAV, participă la întâlnirea Ambasadorilor Maritimi IMO, în Londra

ovidiu cupsa
În data de 28 septembrie Directorul General al CERONAV, Ovidiu Cupșa participă la întâlnirea Ambasadorilor Maritimi IMO, eveniment ce se desfășoară la sediul Organizației Maritime Internaționale (IMO), din Londra.

Directorul General al Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, Ovidiu Cupșa, în calitatea sa de Ambasador Maritim IMO a onorat invitația lansată de către Secretarul General IMO, Kitack Lim, de a participa la eveniment.

Unul din scopurile acestei întâlniri este și Ziua Maritimă Mondială, care se celebrează în ultima săptămână a lunii septembrie a fiecărui an, iar tema este „Conectarea navelor, porturilor și oamenilor”, temă selectată pentru anul 2017.

Prioritatea majoră a IMO o reprezintă promovarea transportului maritim și dezvoltarea sa. Sectorul maritim, care include transportul maritim, porturile și persoanele care le operează, joacă un rol semnificativ în sprijinirea statelor membre IMO de a crea noi locuri de muncă.

Rolul Ambasadorilor Maritimi IMO este acela de a pleda pentru dezvoltarea și consolidarea acestui sector, contribuind efectiv la promovarea și maximizarea vizibilității profesiilor din acest domeniu. Tranzitul de mărfuri la o scară necesară pentru a susține lumea modernă, nu ar fi posibil fără transport maritim,” a declarat Directorul General CERONAV, Ovidiu Cupșa, Ambasador Maritim IMO.

International Maritime Organisation este organismul ONU de reglementare a transportului maritim la nivel global. IMO s-a înființat în 1948 și include 171 de state membre și 3 state cu statut de membru asociat. România este stat membru al IMO din 20 martie 1965.

Prin intermediul IMO, statele membre ale Organizației, societatea civilă și industria navală, lucrează împreună pentru a asigura o contribuție continuă și consolidată către o economie ecologică.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Știți să recunoașteți un politician psihopat? Test

joi sept. 28 , 2017
Pe 15 septembrie 1956, Wayne Mallette, un băiat canadian în vârstă de 7 ani, era găsit mort. Ucigașul îl mușcase de gambă și fesă și îl îmbrăcase în haine de școlar. Până în 1957, alți doi copii, de 4, respectiv 9 ani aveau să fie uciși/violați în Toronto. Ucigașul era […]
psihopat

V-ar putea interesa și: