Pachetele cu cocaină din Marea Neagră au ajuns și în Bulgaria

Pachetele cu cocaină din Marea Neagră au ajuns și în Bulgaria. În total, de pe litoralul românesc și bulgar al Mării Negre au fost recuperate 310 astfel de colete.

Ca urmare a informării transmise de Poliția Română omologilor bulgari, la data de 6 aprilie 2019, prin canalele polițienești de cooperare internațională, autoritățile statului vecin au demarat o operațiune similară, pe litoralul Mării Negre.

Astfel, autoritățile din Bulgaria au descoperit 150 de pachete susceptibile a conține droguri cu o concentrație foarte ridicată (peste 90%).

În continuare, operațiunea este în desfășurare, fiind ridicate, până la acest moment, 310 astfel de colete, atât în România, cât și în Bulgaria.

Cum în medie un pachet are un kilogram, vorbim așadar de circa 310 kilograme de cocaină pură.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța spune că rromii din Anadalchioi au făcut curățenie, vor planta pomi fructiferi și își vor face curat în case

mie apr. 10 , 2019
Primăria Constanța spune că rromii din zona Anadalchioi au făcut curățenie, vor planta pomi fructiferi și că și-au luat angajamentul să mențină curățenia în case. În schimb, primăria i-a ajutat să depună cereri pentru locuințe sociale. Peste 100 de locuitori de etnie rromă au participat astăzi la curățenia de primăvară, […]

V-ar putea interesa și: