Pachetele oferite de Primăria Constanța țin cont de caniculă

În perioada 10 – 14 august, vor fi distribuite pachetele cu alimente persoanelor cu pensii mai mici de 1.000 lei, persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani, celor care nu realizează venituri, persoanelor cu dizabilități şi beneficiarilor de venit minim garantat.

Date fiind temperaturile ridicate din această periodă, distribuția va avea loc între orele 500 și 1100.

Primăria Constanța roagă constănțenii care prezintă afecțiuni cardio-vasculare, tensiune mare sau care suportă mai greu temperaturile ridicate din această perioadă, să desemneze persoane care să ridice pachetele cu alimente pe baza actelor necesare.

În apropierea punctelor de distribuție vor fi amplasate pavilioane în care vor activa voluntari ai Crucii Roșii – Filiala Constanța pentru asistență medicală și colegi din cadrul Companiei S.C. RAJA S.A. care vor oferi apă proaspătă.

Sursă foto: ziuact.ro

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO. VIDEO. Cinci morți într-un accident auto

Sun Aug 2 , 2015
Cinci persoane au murit într-un accident produs, în această seară, pe DN 39 Mangalia – Constanţa, în zona localităţii 23 August. Tragedia s-a produs după ce şoferul unui autoturism Skoda a pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un autoturism Saab decapotabil, cu […]