„Pădurile din România nu sunt de vânzare!”

Privatizarea și vânzarea pădurilor din fondul forestier proprietate publică a statului este un proiect care nu va avea sub nicio formă susținerea Partidului Social Democrat, a anunțat Cristina Dumitrache, deputat PSD de Constanța.

Jalonul din PNRR care impune transformarea regiilor statului în societăți comerciale poate reprezenta un model de eficientizare a activității în anumite cazuri, dar nu și când vine vorba despre Regia Națională a Pădurilor, consideră aceasta.

„Pădurile din România nu pot fi expuse riscului de a fi administrate de societăți pe acțiuni sau SRL-uri, de operatori economici interesați să exploateze lemnul românesc! Cele peste 3 milioane de hectare de păduri, o bogăție inestimabilă a acestei țării, aparțin statului român și așa trebuie să rămână!”, a conchis Cristina Dumitrache.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 comentarii la “„Pădurile din România nu sunt de vânzare!”

 1. Eu platesc lunar de ani de zile pentru padurile Romaniei. Nu sunt de vanzare, oricat de mari stabi va credeti. Nu sunt ale guvernantilor si mai marilor tarii ci ale Romaniei care este reprezentata de poporului r roman. Ati vandut destul de la moartea lui Ceausescu.

  Rusine sa va fie pentru faptul ca nu stiti sa conduceti o tara………

  1. Da,aşa este. Nemernicii au vindut Romania , de parcă era a lor ,de la bunica.
   Şi poporul a tącut…este f vinovat poporul,nu a reacționat.

 2. Eu platesc lunar de ani de zile pentru padurile Romaniei. Nu sunt de vanzare, oricat de mari stabi va credeti. Nu sunt ale guvernantilor si mai marilor tarii ci ale Romaniei care este reprezentata de poporului roman. Ati vandut destul de la moartea lui Ceausescu.

  Rusine sa va fie pentru faptul ca nu stiti sa conduceti o tara………

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se construiește un magazin Kaufland fix în locul în care primarul Chițac a promis că nu se va construi

joi ian. 12 , 2023
Primăria Constanța a emis, pe 12 ianuarie 2023, o autorizație de construire pentru un nou magazin Kaufland. Acesta va apărea pe strada Ion Roată nr. 3, în locul fostei piețe Brick. Este fix locul unde constănțenii spuneau încă din 2021 că se va construi un Kaufland, dar erau persiflați de […]

V-ar putea interesa și: