Palatul Copiilor ar putea ajunge la CJC. Ce își ASUMĂ președintele Horia Țuțuianu

Palatul Copiilor Constanța
Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, și președintele CJC, Horia Țuțuianu, în vizită la Palatul Copiilor (foto: Faacebook/HoriaȚuțuianu)

Palatul Copiilor din Constanța ar putea ajunge în subordinea Consiliului Județean Constanța, iar destinația acestuia nu va fi schimbată, promite președintele instituției, Horia Țuțuianu.

Șeful CJC a vizitat astăi Palatul Copiilor, alături de Ecaterina Andronescu, Ministrul Educației Naționale. În prezent, palatul este deținut de minister.

„Cu această ocazie am văzut câteva dintre secțiile complexului pentru ca doamna ministru să cunoască, în mod direct, starea avansată de degradare în care se afla acesta. Având în vedere importanța existenței acestui Palat al Copiilor în viața educativă a elevilor din județul nostru, am discutat despre posibilitatea preluării acestuia de către Consiliul Județean Constanța. Am fost asigurați de întregul suport al ministerului în acest sens și ne asumăm ca în momentul preluării să nu schimbăm destinația acestuia. Ne dorim să investim în aceste clădiri pentru ca elevii să aibă un loc unde să își dezvolte aptitudinile și să se antreneze pentru a obține performanțe.”, a precizat Horia Țuțuianu.

Cristian Hagi


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Întrebarea zilei. Credeți că o familie cu doi copii poate trăi cu 2.600 de lei pe lună?

vin ian. 18 , 2019
O familie cu doi copii are nevoie de numai 2.600 de lei pe lună, pentru a-și acoperi toate cheltuielile, și îi rămân și bani. Asta spune o decizie a Comisiei de Insolvență la Nivel Central „privind aprobarea Criteriilor generale pentru stabilirea nivelului de trai rezonabil“, publicată în Monitorul Oficial, pe […]

V-ar putea interesa și: