Paleologu: „Slavă Domnului, eu nu sunt în PMP”. Turcescu: „Ești o loază, o gogoașă înfuriată”

Robert Turcescu l-a muștruluit bine pe Theodor Paleologu

Robert Turcescu, parlamentar PMP de Constanța, s-a supărat rău pe Theodor Paleologu, cel pe care partidul l-a susținut în campania pentru alegerile prezidențiale.

Supărarea lui Robert Turcescu vine după ce Paleologu a declarat, la emisiunea Cafeneaua Nației, realizată de Dragoș Pătraru, pe Prima TV: „Slavă Domnului, eu nu sint in PMP!”.

„Ia uite unde era gogosa înfuriată! Da’ ce, micuțule, îți pute partidul ăsta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, mă, rusine? Zeci de mii de membri PMP au tras în campania asta pentru tine de le-au sarit ochii din cap si tu le dai cu flit?
Eu nu ti-am facut campanie pentru ca acum doua luni, la sediul partidului, cind te-am auzit ca vrei sa candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază esti. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea sa arati, mai, gogoașă infuriata!”

Paleologu s-a clasat pe locul al cincilea în competiție, cu 5,70% din voturi.

În municipiul Constanța, PMP a pierdut, pe mâna acestui candidat, 3.359 de voturi. O analiză a votului în orașul Constanța puteți citi mai jos:

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.