Palmaresul elevilor constănțenii la olimpiadele naționale – 146 de premii, mențiuni și medalii

medalii

Inspectoratul  Școlar Județean Constanța a centralizat rezultatele elevilor care au participat în perioada, 17 – 25 aprilie 2016, la etapele naționale ale olimpiadelor școlare.

Astfel,  elevii constănțeni  au obținut  88 de premii și mențiuni acordate de către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și 58 de medalii (aur, argint, bronz) premii și mențiuni speciale acordate de către societăți științifice, inspectorate școlare, asociații, edituri etc.  Dintre  cei 88 de elevi premiați de minister, 11 au reușit performanța de a obține Premiul I, 16 elevi   – Premiul al II-lea,  15 elevi – Premiul al III-lea și  46  de elevi – Mențiuni. Mai jos puteți urmări un slide-show cu toți elevii premiați.

Cu acest prilej, Inspectorul Școlar General,  prof. Gabriela-Zoia Bucovală,  îi felicită pentru performanţele  realizate atât pe elevi, cât şi pe profesorii coordonatori, dorindu-le mult succes celor care s-au calificat în lotul lărgit  al României la olimpiadele internaționale.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Primăria Peștera a premiat tinerii și bătrânii. FOTO. VIDEO

Tue Apr 26 , 2016
Un moment emoționant a avut loc, recent, în comuna Peștera. Primăria din localitate a continuat, și după demisia primarului Valentin Vrabie, să aibă grijă de locuitorii săi. Astfel, reprezentanții autorității locale i-au premiat pe tinerii care au împlinit vârsta majoratului, pe și pe cei care împlinesc 25 sau chiar 50 […]