Paradis Vacanțe de Vis a adus peste 100.000 de turişti români şi 6000 străini în 2017 pe litoral

Stand Paradis Vacante de Vis(1)
Standul Paradis Vacante de Vis de la Târgul de Turism al României

Paradis Vacanţe de Vis”, cel mai important touroperator dedicat litoralului românesc, participă cu stand la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară.

În perioada 22-25 februarie, în cadrul ROMEXPO Bucureşti, pe o suprafaţă de peste 13.000 mp, îşi vor expune ofertele aproximativ 270 de participanți din 15 ţări, fiind aşteptaţi circa 25.000 de vizitatori, în căutare de noi destinaţii şi oferte de vacanţă.

Ca în fiecare an, agenţia “Paradis Vacanţe de Vis” va aduce la TTR cele mai bune oferte de vacanţă pentru litoral. Având în portofoliu peste 400 de hoteluri aflate în zona de litoral, precum şi parteneriate cu companii aeriene, echipa “Paradis Vacanțe de Vis” va oferi cea mai interesantă gamă de pachete pentru turiştii care aleg să-şi petreacă vacanţa de vară pe litoral. Cu o experienţă de 17 ani pe piaţa turismului românesc, cu peste 100.000 de turişti români şi 6000 străini aduşi în anul 2017 pe litoral, agenţia “Paradis Vacanţe de Vis” a impus noi standarde de calitate pe piaţa vacanţelor din România.

Pachetele cu avionul prin care turiştii din Cluj, Oradea sau Timişoara pot ajunge într-o oră pe litoral, fapt ce conduce la importante economii de timp şi financiare, precum şi poziționarea de reprezentanţi ai agenţiei în toate staţiunile de pe litoral, cu scopul de a rezolva urgent eventualele probleme pe care turiştii le reclamă, au condus la creşterea încrederii în serviciile oferite de agenţie. Astfel, numărul celor care apelează la echipa “Paradis Vacanțe de Vis” pentru a-şi organiza un sejur la malul mării a crescut de la an la an.

Potrivit specialiştilor „Paradis Vacanţe de Vis”, top 3 al staţiunilor de pe litoral în funcţie de cererea pentru acest an este condus, ca de obicei, de Mamaia, urmată de Eforie şi Venus.

„Vânzările early booking înregistrează, în acest an, o creştere de 30% faţă de 2017. Cresterea se va accentua odată cu intrarea masivă pe piaţă, începând cu sfârşitul lunii februarie, a voucherelor de vacanţă”, a declarat Aurelian Marin, director general şi fondator „Paradis Vacanţe de Vis”.

Anul 2018 aduce o serie de noi tendinţe şi noutăţi pentru litoralul românesc. Iată care sunt principalele:

Creşterea solicitărilor pe pachetele cu avionul pe zborurile interne către litoral

Festivalul Neversea, organizat pe parcursul a 4 zile. Turiştii care se vor grăbi să-şi facă rezervări de cazare vor avea acces la tarife foarte bune întrucât negocierea acestor pachete s-a făcut încă din vara anului 2017.

Cresterea cantitativă şi calitativă a evenimentelor pe litoral. Începând cu 1 mai vom avea evenimente săptămânal, până la sfârşitul sezonului

Un nou zbor charter, cu 2 frecvenţe săptămânale, pe ruta Tallin (Estonia) – Constanţa

Rute de transport suplimentare ce vor face conexiunea Constanţa – Mamaia

Constanţa şi Piaţa Ovidiu intră din ce în ce mai mult şi mai constant în preferinţele turiştilor atunci când vine vorba de petrecerea timpului liber – valabil în special pentru turistii din Mamaia dar nu numai.

Urmărind aceeași politică de satisfacere a nevoilor turistului modern, agenția a dezvoltat două noi concepte:

o divizie, Day Trips, care a reuşit, în ultimii ani, să creeze o nouă piaţă în industria turistică de pe litoral: excursiile de o zi. Croazierele de o zi în Delta Dunării sau excursiile la castelul de la Balcic (Bulgaria) au ţinut capul de afiş al sezonului trecut, un interes deosebit manifestându-se din partea turiştilor străini şi pentru excursiile la București sau serile tradiţionale româneşti / grecești.

Parcul de aventură “Paradis Land Neptun”, singura investiţie a unei agenţii de turism dedicată dezvoltării segmentului de agrement pe litoral. Cu peste 14 trasee de aventură și căţărare prin copaci, care îmbină pregătirea fizică cu atenția şi concentrarea, dispuse pe grupe de vârstă, dedicate atât copiilor, cât şi adulților, parcul a devenit în scurt timp un pol de atracție pentru turiştii aflaţi pe litoral.

În perioada 22-25 februarie vă puteți întâlni cu echipa “Paradis Vacanțe de Vis” pentru a găsi cea mai bună ofertă de cazare pe litoral, în pavilionul B2, standurile 14-15. Agenţia a pregătit pentru acest târg numeroase surprize, reduceri substanţiale la tarifele de cazare, pachete cu avionul de la Cluj, Timişoara sau Oradea în care copiii pot zbura gratuit spre litoral şi o tombolă la care puteți câştiga sejururi de 5 nopţi, pentru două persoane pe litoral.

În plus, orice participant la TTR 2018 va intra gratuit la târg, împreună cu familia, dacă achiziționează un pachet de vacanţă de la standul “Paradis Vacanţe de Vis” – Pavilionul B2 standurile 14-15! (preţul biletelor se va reduce din factura de vacanţă)

Oferta completă de vacanțe pe litoral o găsiţi pe site-ul agenţiei www.paradistours.ro iar dacă vă înscrieţi pe paginile

www.facebook.com/paradisvacantedevis sau www.instagram.com/paradisvacantedevis, puteţi să fiţi primii care aflați noutăţile şi cele mai bune oferte de cazare pe litoral.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RATC Constanța modifică două trasee

mar feb. 20 , 2018
Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța vine în sprijinul călătorilor care locuiesc în cartierul Km 4-5, Km 5 și cartierul Poarta 6, prin modificarea traseelor liniilor 101C și 101M și înființarea de 4 stații noi începând cu data de 1 martie 2018, astfel: – linia 101C va circula pe […]
ratc harta modificare trasee linile 101C si 101M

V-ar putea interesa și: