Parcare cu plată blocată de un șofer

Un șofer din Constanța nu a găsit alt loc de parcare azi, 24 iulie, decât pe bulevardul Ferdinand, în dreptul unei parcări cu plată. Fără să țină seama că a blocat mai multe mașini.

Unul din șoferi a anunțat un polițist local care se afla în zonă. După circa 10 minute, a apărut și șoferul. Un domn de vârsta a treia care a explicat și de ce a parcat așa: „N-am stat decât 5 – 10 minute”, i-a spus polițistului de la locală.

Parcarea în zona respectivă a orașului cost 4 lei pe oră.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rezultatele la Evaluarea Națională 2021. Constanța, județul cu cei mai mulți elevi nerepartizați

sâm iul. 24 , 2021
Astăzi s-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională pe care au susținut-o absolvenții de clasa a opta. În județul Constanța au fost înscriși 3405 elevi și au fost repartizați la licee 3145. 206 elevi nu au fost repartizați la niciun liceu. Este cel mai mare număr din România. În Cluj sunt […]
eleve-elevi-scoala

V-ar putea interesa și: