Parcarea de la Sala Sporturilor din Constanța se închide pentru că se asfaltează

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să reamenajeze spațiile destinate parcării autovehiculelor. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje de asfaltare în parcarea de la Sala Sporturilor. Se toarnă primul strat de asfalt în zona mediană a parcării, accesul autovehiculelor fiind restricționat, până la ora 16:00.

Lucrările de asfaltare vor continua și mâine, când se va așterne stratul de uzură pe toată suprafața carosabilă. Intervențiile se vor desfășura cu restricții de parcare, în intervalul orar 08:00-16:00.

„Facem apel către conducătorii auto să NU staționeze autovehiculele în zona în care se asfaltează pentru a evita ridicarea mașinilor.”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

„DACIA 21 LIVEX”, exercițiu complex al Marinei Militare în Marea Neagră

Wed Jun 9 , 2021
Patru nave militare maritime, șapte nave militare fluviale, două elicoptere Puma Naval, 20 ambarcațiuni rapide de asalt amfibiu, 14 transportoare amfibii blindate de cercetare (TAB C) și 12 autospeciale de comunicații participă, în perioada 06-09 iunie, la Exercițiul întrunit „DACIA 21 LIVEX”, la secvențele planificate în raioane maritime vestul Mării […]
„DACIA 21 LIVEX”