Parcarea în Mamaia, gratuită în extrasezon

parcare in mamaia
Parcare în Mamaia

Parcarea în stațiunea Mamaia nu se plătește în extrasezon, a anunțat, astăzi, Primăria Constanța.

Persoanelor care trimit SMS pentru a plăti parcarea li se va răspunde că parcarea este gratuită până la începutul sezonului estival și că nu au fost taxați.

Primăria nu a anunțat exact care este perioada de extrasezon.

Până azi, șoferii care opreau în zonă erau obligați să achite tariful de parcare prin SMS, care ajunge până la 10 lei pe oră, în nordul stațiunii.

Reamintim că mai multe parcări din municipiul Constanța sunt gratuite de luni până vineri în intervalul orar 17:00 – 08:00 și în weekend.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a aruncat de pe pod, dar a fost salvată de un marinar

mie nov. 6 , 2019
O femeie s-a aruncat de pe podul din Cernavodă, miercuri seară, cel mai probabil în încercarea de a se sinucide. Și-a abandonat autoturismul la piciorul podului, sensul spre Constanța, și s-a aruncat de pe pod, a spus un martor. Tentativa de a-și lua viața a eșuat, însă, pentru că femeia […]

V-ar putea interesa și: