Parcarea în zona 1 din Constanța va costa 7 lei pe oră, în primele două ore, și 15 lei, pentru a treia oră. Mai mult nu este permis

Parcarea în zona 1 din Constanța va costa 7 lei pe oră, în primele două ore, și 15 lei, pentru a treia oră, potrivit noului regulament al parcărilor. Parcarea pentru o perioadă mai mare de 3 ore nu este permisă.

Parcarea în zona 1 din Constanța va costa 7 lei pe oră, în primele două ore, și 15 lei, pentru a treia oră, potrivit noului regulament al parcărilor. Parcarea pentru o perioadă mai mare de 3 ore nu este permisă.

zona 1 de parcare constanta
Zona 1 de parcare din municipiul Constanța și numărul de locuri aferente, așa cum figurează în regulamentul care va fi propus spre aprobare

În zona 2 se va parca dacă plătim o vinietă, care va costa 360 de lei pe an sau 4 lei plus TVA pe oră. Se poate opta și pentru perioade mai scurte, dar este mai scump: 25 de lei pe zi, 150 de lei pe săptămână, 250 de lei pe lună, pentru cine nu vrea să plătească pentru tot anul.

Pentru parcarea rezidențială, prețul rămâne de 208 lei pe an.

Regulamentul a ajuns în comisiile de specialitate ale Consiliului Municipal Constanța, unde poate suferi modificări. Pentru a intra în vigoare, trebuie aprobat de consilieri.

Articole similare:

Care vor fi cele 3 zone de parcare din municipiul Constanța

Locurile de parcare închiriate de la Primăria Constanța nu vor mai fi valabile 24 de ore din 24

Atenție, turiști! Dacă veniți în vacanță cu mașina în Constanța, veți plăti vinietă de parcare. Vor plăti și constănțenii

Cum se va organiza licitația pentru locurile de parcare rezidențiale din Constanța

Un primar din România deschide cutia Pandorei: „În Tokyo nu-ţi poţi cumpăra maşină dacă nu faci dovada locului de parcare”

Un loc de parcare în Constanța a ajuns să coste cât o mașină

Unde s-ar putea construi cea mai mare parcare din orașul Constanța

„Nu există parcări prea puține, ci numai parcări prea ieftine”. Apel către Primăria Constanța: nu reinventați roata

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea10 thoughts on “Parcarea în zona 1 din Constanța va costa 7 lei pe oră, în primele două ore, și 15 lei, pentru a treia oră. Mai mult nu este permis

 1. Trebuie garantat un numar mic de locuri de parcare pentru vizitatori, gen 1 ora pe zi ai dreptul sa parchezi acolo fara rovinieta. Asta in cazul in care mergi la cineva in vizita de exemplu sau daca mergi sa ajuti pe cineva..

 2. Treaba asta o sa fie generatoare de angajari la politia locala… Mariti impozitele auto nu taxa parcare… Masinile impozit minim 500 ron maxim 2000 ron electrice hibride impozit 0 parcare gratis. Nu platesti impozit nu iei itp la masina fara dovada platii. De ce complicati treaba nu vrem mai multi militieni angajati!

  1. Ar trebuii sa-ti mareasca tie neuronii, ca se simte singur ala care a ramas. Nu vrei impozit de 10.000 de lei? Partea rea din comunism in micul creier pe care-l ai, a ramas. Om imbecil ce esti.

 3. Parcare cu plata doar in zonele mega aglomerate din centru. Daca am treaba 3.5 h ce fac stau sa mut masina din parcarea A in B. Cum o sa stiti ca am mutat o si s a resetat. Poate am dat o tura si am parcat pe alt loc. Iau amenda?

 4. Sunteti cea mai proasta guvernare posibila ! Luati bani degeaba pe niste linii vopsite pe asfalt !!! Faceti locuri de parcare adevarate. Nu va umpleti buzunarele pe o vopsea trasa cu un leu pe asfalt !!! Sa va fie rusine !!!! Meritati sa vine oamenii sa va dea jos din posturile in care va aflati !

 5. Buna
  Ma tem ca prin aceste taxe foarte mari de parcare in centru , vom distruge industria horeca de acolo si vom aglomera mallurile.Pe bune in occident taxa este undeva la 1€ per ora.
  Zi faina

 6. Eu cunosc un tembel de la PSD cu scoala facuta peste ocean si avea aceleasi idei inca de acum 2 ani; astia confunfa Constanta cu Milano. Pai mai aveti multe de facut ca sa cereti banii astia …

 7. Asta arată submediocritatea celor care i-am ales. Toți prosti stiu să mărească taxele pentru asta nu-ți trebui școală multă. Ideile bune vin celor inteligenți, prostii doar imită sau copie de la alții fără să țină seama de ceilalți. Acest lucru vine din mentalitatea comunistă (greaua moștenire). Umpleți ă buzunarele acum e momentul. ((((((( Asta va duce de la alungarea turiștilor până la părăsirea unor zone din oraș dar probabil asta se dorește.

 8. ce imi spui mie de japonezi, ca au voie sa cumpere masina daca nu fac dovada ca au unde sa o parcheze ! salariul meu se compara cu al lor ? sau salariile celor din ue ? facet salarii ca in franta, germania sau mai stiu eu unde si apoi sa-mi cereti !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Prima conferință internațională din România pe tema utilizării canabisului medicinal, organizată de deputata Cristina Dumitrache

Wed Feb 24 , 2021
Ieri, 23 februarie a avut loc prima conferință internațională din România pe tema utilizării canabisului medicinal. Conferința  s-a desfășurat online pe platforma Zoom și a fost transmisă live pe facebook și youtube. A fost un maraton de prezentări susținute de unii dintre cei mai prestigioși medici și cercetători din România […]
cristina dumitrache conferinta